-
Poszukuję koleżanki na wycieczkę objazdową z biura podróży pn. "w rytmie flamenco". Termin druga połowa sierpnia. Trasa wycieczki jest b. atrakcyjna, cena również. Jestem otwarta na inne propozycje. Ja k 40+
-
poszukuje towarzyszki na wakacje ..wyjazd na tydzien juz od 6.8.niestety nie mam z kim jechać urlop tuz,tuz...jestem 40+,z poczuciem humoru,lubiąca aktywnie spędzać czas.. może Turcja ale tam tylko wypoczynek bo upały....:) lub polskie morze a tutaj rower,nordic walking itp...
moze Ktoś chętny...:)piszcie dziewczyny:)
dolcevita96@onet.pl
-
Hej,
poszukuję koleżanki na 2 tygodniowy pobyt w Egipcie Hurghada w lipcu 2012. Jesteś zainteresowana pisz
-
Witam,
Poszukuję towarzyszki na wyjazd na Kos lub Krete w terminie 11-go sierpnia-02-go sierpnia. Cena pobytu w pokoju 2-osobowym - 1 tydzien- do 2.000/os, wyżywienie - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Wylot z Katowic.
Ktos chętny???
Ja k. 40
-
Witam ,poszukuje towarzyszki na urlop e Hurghadzie w maju 2011Nie chcę dopłacać do jedynki.
Dziewczyny chętne na wspólny wyjazd, proszę pisać:)
-
poszukuję fajnej babki +30 na jakąś objazdówkę. Kiedy? To się ustali.
Sama mam powyżej 30tki :)
-
Poszukuję kogoś na wyjazd zorganizowany vel zorganizowany samodzielnie na ok. 14 dni gdzieś gdzie ciepło..może być Hiszpania, Włochy, Malta, Portugalia czy np. Tajlandia..okres lipiec./sierpień
Jestem z W-wy ;-)
-
Poszukuję zdecydowanej kompanki na 2 tygodniowy odpoczynek.Najchętniej z okolic Katowic(chodzi o lotnisko).Może być 7+7.kierunek Grecja,Turcja,Hiszpania,Chorwacja,Maroko.OdpadaEgipt,Tunezja.Termin od 1 sierpnia do 24 sierpnia.Lubię konkretne odpowiedzi.Szukam kompanki w wieku 40 -45 lat- tylko pani!.Lubię zwiedzać,plażować,pływać,czyli wszystko po trochu.
-
Planuję wyjazd na 7 dni w sierpniu do Egiptu - SSH. Mam 26 lat,
jestem z okolic Katowic. Z racji wysokiego kosztu wynajęcia pokoju 1-
osobowego poszukuję współlokatorki.
-
Witam,
Mieszkam niedaleko rzeszowa, jakies 50 km. Poszukuje towarzyszy na weekendowe wyjazdy w góry,. Od niedawna niemam z kim dzielić tej przyjemności i stad moje zapytanie, może ktoś tak jak ja nie ma z kim podróżować. Nie jest to żadna propozycja matrymonialna:)
jak ktoś zainteresowany - piszcie: lupa2222@interia.pl
-
Witam! Poszukuje towarzystwa na wypad - odpoczynek i plażowanie nad cieplym morzem, / 1 tydz ok 20.09, wylot z Krakowa lub Katowic / myslalam o Egipcie bo cenowo wypada dobrze i na odpoczynek idealny, ale moze byc inny kierunek. Jestem kobieta 35 lat. Jest ktos chętny?
-
Witam poszukuje chetnych z południowej Polski wypady weekendowe, na
dluzsze wakacje nie moge sobie pozwolic z powodu braku czasu. moj
email piotr2100@o2.pl
-
Witam poszukiwana towarzyszka na urlop w Egipcie, wylot 20 maj.
Jeśli jesteś zainteresowana to pisz.
Do wylotu jest większa babska grupka.
Pozdrawiam
-
Witam,
poszukuję chętnych na wyjazd sylwestrowy na narty np. w polskie góry. Ja zazwyczaj jeździłam do Białki Tatrzańskiej i byłam bardzo zadowolona. dobre stoki i warunki. Wychodzę z założenia, że jeśli nie można zebrać znajomych na wyjazd , trzeba działać i nie zostawać w domu ;)
Jestem z Wrocławia, mam 26 lat , dużo podróżuję. Jeśli jest ktoś zainteresowany wyjazdem, piszcie: akeitravel@wp.pl
-
Witam poszukuje osoby do wspólnego spędzenia kilku zimowych m-cy w Hurghadzie koszt wynajmu mieszkania płacilibyśmy po połowie
-
Poszukuje Pani , która podobnie , jak ja nie ma z kim pojechać albo do Grecji , Francji , może Turcji .... Chodzi mi o wspólny pokój , albo osobno , tylko , żeby mieć Kogoś w podróży , bo sama troche mam obawy . Mam 39 lat , nie pale , dostosowuje się do różnych warunków , jestem pogodną osobą , nie marudze .... A może Ktoś coś by doradził , gdzie pojechać , bo to ma być na moje urodzinki , sama sobie chcę taki prezent sprawić , bo wyjazdy najbardziej mnie cieszą, pozdrawiam i prosze o porade...
-
Witam,
poszukuję towarzyszki (najchętniej z Warszawy i okolic) do wyjazdu
na 2 tygodnie do Turcji na wybrzeże egejskie. interesuje mnie wyjazd
od 11 lipca, Jestem wesołą, bezkonfliktową 29-latką. Zdecydowane
osoby proszę o kontakt na maila agnest2@wp.pl
-
Poszukuje kolezanki na wakcyjny wypad w gory- lipiec pomiedzy 01-20lipca do
Szklarskiej Poreby- 10-13 dni
- do ustalenia.
Mam namiary na sliczny pensjonat spa w gorach- w ramach pakietu oprocz pokoju
i wyzywienia :basen ,sauna, masaze,kapiel ozonowa, zabieg
pielegnacyjny,wycieczki nordic walking,calanetics, pilates,joga, studio
fitnes,wycieczka do Pragi, wycieczki rowerowe,biesiada goralska.Koszt wyjazdu-
11 dni 1580 zl, 13 dni 1840.Mozna tez zorganizowac wypad do Wiednia lub Drezna
...
-
Mam 45 lat, mieszkam w Warszawie i szukam niekonfliktowej, inteligentnej, pogodnej, ciekawej świata towarzyszki podróży na którąś z wysp Morza Śródziemnego, albo gdzieś dalej, np. do Tajlandii, Kenii, na Sri Lankę. Jestem otwarta również na inne propozycje, w tym ktrajowe. :-) ramonesca@poczta.onet.pl
-
Poszukuję wspólokatorki na wyjazd 9.2.2010r do Sharm
Jestem bezkonfliktowa:)