Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      poszukiwania

poszukiwania

(133 wyniki)
    • poszukuje dobrego kremu na noc,dla cery bardzo wrazliwej- 26 lat i zmeczonej po lecie(od słonca)wczesniej na wiosne i lato uzywałam wyzszych filtrów ale mimo wszystko widac ze musze popracowac nad swoja skórą.Mam pytanie,czy krem na noc musi posiadac filtry??? do tej pory na noc uzywałam kremów z AA,ale jakos bez rewelacji.Wogole mysle jak tu poprawic stan skóry,moze jakies maski nakładac?
    • Rozglądam się za kosmetykami będącymi alternatywą dla Botoxu. Nie chcę się poddawać wygładzania zmarszczek botoxem. Poszukuję czegoś co przynosi efekty dzięki sysematycznemu stosowaniu w zaciszu domowym. Czy macie coś godnego polecenia?
    • Albo przynajmniej zadowalającego. Przerobiłam dziesiątki tuszów i żaden nie zadowolił mnie w 100%. Dwa ostatnie zakupy telescopic carbon black i max factor fle załamały mnie. Pierwszy skleja mi rzęsy w cztery długie strąki, drugi powoduje, że są co prawda pogrubione ale wyglądają jak równo przycięte. Tusze, które w przeszłości mi spasowały to 1. max factor masterpiece- miałam brąowy i dawał ładny, naturalny efekt, może masterpiece max czarny będzie lepszy, wyraniejszy? 2. clinique high i...
    • Drogie Panie, od jakiegoś czasu bezskutecznie poszukuję maskary w kolorze grafitowym... :( Będę wdzięczna za Wasze podpowiedzi :)
    • Drogie Panie (i Panowie też jeśli tu zaglądają takowi:))! Pilnie niezwykle poszukuję (choć już od dłuższego czasu) kosmetyków firmy AVON z serii Aromatherapy w wersji zapachowej pomarańczowej. Seria niestety wycofana jeśli się nie mylę przed rokiem - jak wszystko co jest fajne w tej firmie :/ Niemniej jednak najbardziej interesuje mnie pałeczka z wodą toaletową, choć balsamem czy żelem pod prysznic też nie pogardzę (jak to się mówi - lepszy rydz niż nic). Jeśli ktokolwiek wie gdzie mo...
    • Od dłuższego czasu bezskutecznie poszukuję niebieskiego cienia do oczu, wypróbowałam wielel, ale albo odcień nie ten, albo szybko się zbierał w jedną kreskę. Może znacie dobre cienie dające efekt, zamglonych;)oczu, matowe odpowiednie dla blondynki. Jakich cieni Wy używacie, jakie są Wasze typy? pozdrawiam Vera
    • Jakiego kosmetyku poszukujecie (0d razu dodam ze nie chodzi mi o marke ale rodzaj), czego wam brakuje, o czym marzycie?
    • przetestowalam mnooostwo podkladow z dolnej sredniej i gornej polki i....nadal brak idealu :( skora mieszana z tendencją do naprzemiennego przesuszania i przetluszczania, cos tam do ukrycia mam, ale nie potrzebuję szpachli ;) wieszkosc podkladow znika po jakims czasie. chyba idealem byloby cos pomiedzy ESTEE LAUDER DW light (trwalosc, ale denerwujący pólmat) a chanel vitalumiere aqua (lekkosc, ale szybko znika). mialam i vichy i avenki (couvrance-ten jeszcze jest jako taki,ale znika po 2-3h...
    • obecnie używam piankę Caudalie - nie szczypie w oczy, ładnie pachnie, ale mam notoryczny problem z pompką, która się zacina :/ jakieś sugestie? :( kwota do 100 zł.
    • Poszukuję kremu z kwasem salicylowym bo tylko ten ma zbawienny wpływ na moją cerę i co najważniejsze jej nie podraznia tak jak wiekszosc złuszczaczy. W aptekach drogeriach najwiecej specyfików z kwasami aha , retinoidów , nie moge znalesc nic z kwasem salicylowym , pomozcie.
    • Dziewczyny, muszę naprawdę w trybie pilnym udać się do fryzjera, a zmieniam fryzjerkę po kilku latach. Kiedyś miałam na swojej liście fryzjerów "do spróbowania" Ewę Zygmuntowicz ze Stylissimo. Ale po tych kilku latach widzę, że na warszawskim rynku zmiany i przetasowania. Czy któraś z Was wie może gdzie ta pani teraz pracuje?
    • sprawa bardzo banalna. poszukuję mleczka do ciała pachnacego konwaliami. wiem że takie istnieje i bardzo chciałabym je mieć. czy moze ktoś się z tym spotkał? z góry dziękuję
    • Poszukiwana pilnie i na gwałt sensowna konsultantka Avonu w Krakowie!!!
    • Wciąż trafiam na gabinbety, co do których mam zastrzeżenia. Poszukuję naprawdę dobrej, schludnej kosmetyczki.
    • dziewczyny poszukuję do swojego salonu mlodej, zdolnej manikiurzystki, jesli znacie kogos sprawdzonego kto szuka takiej pracy lub same jestescie zainteresowane to prosze o kontakt ps. nie musi miec klientek wazne sa umiejętności
    • Poszukuję cudownego , super ujędrniającego balsamu do wiotczejących ramion i ud ( niestety.). Co możecie polecić sprawdzonego ? Chodzi o super - cudowny kosmetyk !
    • Do tej pory mój absolutny numer jeden był to puder antybakteryjny manhattanu. Uzywałam go od liceum. Mimo upływu lat i faktu, że teraz mogę pozwolic siebie na kosmetyki selektywne na które nie było mnie stać jako licealistkę i studentkę ten puder był u mnie na stałe. Ostatnio niestey wraz ze zmianą szaty graficznej puder nie nadaje sie juz do uzytku w związku z tym poszukuję nowego pudru, który spełni moje wymagania: dobrze kryjący, niewysuszający, utrzymujący matową skórę. Musi...
    • Hey forumiczki czy mozecie mi pomoc poszukuje dobrego tuszu do rzęs, który ma takie bejery jak wydłuża, pokręca, porgrubia itp cena do 40 zł, a poza tym nie kruszy się i nie rozmazuje. z góry dzięki za pomoc:) pozdrowionka
    • Poszukuje brązującego kremu do twarzy / kremu tonującego i balsamu do ciała, aby skóra nabrała ładnego, złotawego odcienia i była rozświetlona. Dodam, że mam cere mieszaną i wolałabym kosmetyk z wyższej półki. Podobno Dior Bronze jest wart uwagi. Dzięki za sugestie :)
    • tak jak w temacie poszukuję balsamu do ciała nawilżającego z drobinakmi srebrnymi... Tak srebrnymi NIE złoptymi. Proszę Was o pomoc czy jest wogóle taki w sprzedaży ? Pomóżcie, pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się