Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      poszukiwania

poszukiwania

(95 wyników)
    • Witam, może ktoś z Was mógłby polecić dobrą ekipę do stawiania ścian, tynkowania i zrobienia gipsów. Będę wdzięczna za pomoc
    • Dziendobry! Poszukuje solidnej ekipy do budowy domu z poczatkiem czerwca. Jezeli ktos juz budowal dom i ma sprawdzonych ludzi( chodzi o to by nie popijali na budowie i solidnie pracowali) bardzo prosze o namiar. Dziekuje
    • Poszukuję architekta, który wprowadzi poprawki do gotowego projektu domu i dostosuje go do działki, tak abym mogła starać się o pozwolenie na budowę. Z góry dziękuję za pomoc
    • Witam, Poszukuję fachowca, który położy w Warszawie panele w trzech pokojach (łącznie 44m2). Termin realizacji, jak i cena do ustalenia. Jaka jest średnia cena tej usługi ?? Obecnie mam położone płytki PCV. Czy trzeba je zrywać ?? Pozdrawiam, Grzegorz
    • Poszukuje firm remontowych o profilu kompleksowym chętnych do współpracy na zasadzie prowizji. Gwarantowana ilość remontów to od 1 zlecenia w miesiącu. Wymagane Doświadczenie potwierdzone referencjami, fotografiami wykonanych robót, nienaganny stan zdrowia, własny sprzęt. Poszukujemy również osób pojedyńczych do pracy na godziny tj.: malarz, stolarz itd, oraz osoby mało doświadczone do pomocy przy remontach na zasadzie zlecenia. Podkreślam z góry nie do stałej pracy. Zainteresowan...
    • Witam.Pilnie poszukuję zaufanej i dobrej ekipy remontowej,która sprawnie i solidnie wyremontowałaby mieszkanie.Nistety mój dotychczasowy "fachowiec" okazał się człowiekiem niesłownym i totalnie zawalającym terminy,nie pokazującym się w pracy itd.Wszystkie namiary prosze przesyłać na adres: skrabi0@poczta.onet.pl Z góry dziękuję za pomoc.
    • Poszukuję sprawnej ekipy remontowej - termin wrzesień do połowy października. Zakres : konsultacja i wymiana podłóg, remont generalny dwóch pokoi ( gipsowanie, malowanie). Dodatkowo poszukuję fachowca - zabudowa meble kuchenne i łazienka. Pozdrawiam Lech
    • Na wiosnę chciałabym rozpocząć budowę domu (ok. marca) Poszukuję ekip budowlanych z referencjami, mogącymi zająć się budową domu parterowego z użytkowym poddaszem w sumie 263 m kw + garaż 32 mkw. Miejsce budowy : Warszawa Zacisze. Proszę o kontakt na mail gazetowy. Pozdrawiam
    • do całego domu w budowie poszukuje okien nie podjełam jeszcze decyzji czy to pedzie plasik czy drewno chetnie porozmawiam o tym z fachowcami rozpiske okien chetnie wyślę do wyceny do firm okiennych potzrzeby będzie takze parkiet
    • POSZUKUJĘ TANIEGO I SOLIDNEGO STOLARZA ABY ZROBIŁ MEBLE KUCHENNE. macko1@go2.pl nr GG 4196410
    • Witam, Mam moze nietypowe pytanie. Poszukuje firmy, ktora urzadzi mieszkanie od poczatku do konca. Od malowania, montaz wykladzin, lazienke w tym prysznic, karton-gips, dzwi etc. Komplet. Oczywiscie wg. posiadanego przeze mnie projektu. Podpisze umowe, przedstawi kosztorys prac i udzieli gwarancji. Mieszkanie malenkie ale fikusne. 40m2. Kabaty. Dziekuje za kazda wskazowke, Jacek
    • Witam, poszukuję solidnej i uczciwej ekipy remontowej z Gdańska lub okolic. Jak jeszcze nie zdarłaby ostatniego grosza to byłby wypas :)pozdrawiam
    • Dzień Dobry poszukuję fachowca, który zburzy mi część ścianki działowej, wstawi drzwi i zamuruje dziurę powstałą w poprzednim miejscu. Czekam na oferty.
    • Witam, Mam zlecenie dla glazurnikow i tynkarzy do duzego zlecenia kilka tysiecy metrow kwadratowych. Praca od zaraz na wiele miesiecy w Warszawie. wszelkie szczegoly uzgodnie na priv prosze wysylac zgloszenia na praca@cennik.com.pl z numerem telefonu.
    • Witam, Poszukuje ekipy do prac budowlanych, hydraulicznychi elektrycznych do wykonczenia nowego mieszkania. Proszę o przesłanie kontaktów na nowicki@konto.pl jezeli ktoś ma dobre doswiadczenia. Praca u Was była wykonana solidnie, w terminie i zgodnie z umowa. Bez wiecznych poprawek, niedomówień, podwyzszania kosztów itp. Jezlie macie takie ekipy sprawdzone , których efekt pracy mozna gdzieś zobaczyć to proszę o przesyłanie namiarów na nowicki@konto.pl Jak wiadomo wiele osób ma złe albo...
    • Witam, Pilnie poszukuje solidnej ekipy budowlanej w okolicach Warszawy, w kierunku pln. (okolice Zalewu Zegrzynskiego). Czy ktos moze mi polecic dobra ekipe do postawienia stanu surowego otwartego. Budowe chcialabym rozpoczac w tym roku ok. czerwca najpozniej lipca. Mile widziane ekipy z referencjami i domami, ktore stoja i mozna je obejrzec:) Sprawa jest pilna!!!
    • Witam, Poszukuję fachowców do budowy domu w Warszawie; dom o powierzchni ok. 240 m2, budowany z silikatów, pod klucz. Jeśli ktoś mógłby mi kogoś polecić proszę o kontakt na mail gazetowy: muffek@gazeta.pl Pzdr
    • Poszukuje stolarza, który wykona szafkę łazienkową z płyty Egger. Osoby zainteresowane są proszone o kontakt anna.majewska@stawki.sm.pl A jeśli ktoś ma osobę godną polecenia - proszę o info Z góry dziękuję
    • Witam poszukujemy do remontu łazienki tzn.podwieszany sufit...terakota,glazura.i do kuchni..czyli szafki,glazura i terakota remont chcemy od pazdziernika a nawet wczesniej pozdrawiam i czekam pisac na: jolaijacek@interia.pl gg 1435337
    • witam poszukuje pana tzw. zlotej raczki do drobnych prac wykonczeniowych (przymocowanie prysznica, baterii umywalkowej, itp.) - najchetniej kulturalnego. Bardzo prosze o sprawdzone kontakty, z gory dziekuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się