pozy

(5 wyników)
  • czy przy tabletkach nadal stosujecie np prezerwatywe?
  • Miałam zaczać brac tabletki anty i niestety zrobilam to za wczesnie. Wiem ze zaczyna sie pierwszego dnia cyklu i kiedy zobaczylam krew i poczulam bol brzucha wzelam tabletke a okazało sie ze było to tylko plamienie. jakis czas temu bralam postinor i teraz zupelnie zwariowal mi cykl wiec sadzilam ze to juz... teraz nie wiem czy brac dalej i niech sie organizm dostosuje czy odstawic i czekac na wlasciwy okres.
  • z diany35, ktora bralam przez caly rok. zaobserwowalam pewne zmiany: -na plus: cera gladka, ladna, pozbylam sie przyszczy, ktore goscily na mej buzi od niepamietnych czasow -na minus: rozstroj nerwowy. wkurza mnie wszystko i wszyscy. nie panuje nad emocjami, zrobilam sie wybuchowa, placzliwa, nieznosna;/ Poza tym - co wazne: W ciaze nie zaszlam, ani nie przytylam :D Z racji tego ze nie moge zniesc samej siebie a inni mnie, postanowilam zmienic pigulki. Pani gin przepisala mi 2o...
  • hej. jestem przed pierwszym razem (nieważne ile mam lat) mam pytanie- - Mam mały problem z penisem, podczas wzwodu niejest on do końca tak twardy , jak być powinien, poza tym jest lekko zakrzywiony w dół. Czy jest sens użycia prezerwatywy w takim przypadku, czy niebędzie się fałdowała i zsówała podczas stosunku, czy się nie przetrze? z goryd ziekuje za odp
  • Dziewczyny, mam pytanie czy po wyjeciu spirali krwawiłyście? jesli tak to ile to trwało?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się