pozy

(10 wyników)
  • to była moja opcja pierwsza, bo jak nie ma mnie w domu to nie mysli sie o wymiotowaniu. wychodze rano z domu i moge nic nie jesc, nawet nie odczuwam głodu.. powiedzmy dopiero k.18 ale jak wróce to problem powraca, jestem głodna czy tez nie to i tak ...lodówka szafki lodówka itd. znalazłam sobie prace zeby mniej byc w domu ale tylko na pt i sob, ale to za mało..problem jest nadal. chciałabym sie odizolować od swojego domu bo tu jest żarcie...jak gdzies wyjezdzam na pare dni to zawsze chu...
  • Czesc kochane. jestem anoreksa i bulimiczka. Juz dlugo z tym walcze i idzie mi coraz lepiej. Mam teraz taki newralgiczny moment w zyciu: podejmuje duzo decyzji waznych, wyprowadzam sie z domu, jestem prawie niezalezna finansowo od rodzicow, mam chlopaka (sama go poderwalam!!!). I wiecie co? W moim zyciu po prostu nie mam miejsca na obzeranie. Ok, stale kontroluje ilosc jedzenia, ciagle jem tylko tyle, na ile sobie pozwole, lae nie chodze glodna i nie rzygam. jak pomoglam sobie, tz...
  • Czytam większość postów i tak się zastanawiam czy ta choroba to jedyna rzecz, która nas określa, czy nie ma nic w nas lepszego? Przecież każda z nas uczy się, studiuje a może już pracuje. Ma jakoś zaplanowany dzień, gdzieś wychodzi, osiąga sukcesy, czyta książki, ogląda filmy, rozmawia z ludżmi. To strasznie przytłaczające czytać wciąż o jedzeniu, odchudzaniu i rzyganiu. Przecież poza tą sferą istnieje coś jeszcze. Mam przynajmniej taką nadzieję. Proszę, napiszcie coś o sobie, ale...
  • odnoszę wrażenie, że nie!!! ps. brawo dla tej suki która zamieściła szczegółowe instrukcje jak się wykończyć.. mam nadzieję, że przed snem pomyśli o tej durnej 13latce i kilku innych, które będą to czytały jak biblię..
  • witam mam problem biore środki przczyszczajacy od ponad 2 lat i nie moge z tym skaończyc a co najgorasza bez tego nie moge sie załatwic i z kazdym dniem moje włosy robia sie jak ,,siano,, kiedys mialam geste, grube a teraz przrzedziły sie i sa strasznie cienkie i mam zakola z akzdym dniem jest coraz gorzej co mam robic?
  • czy któraś leczyłą anoreksję w łodzi na Czechosłow. lub Aleksandrowsk. Powiedzcie coś. Jak wygląda terapia, jedzenie, odwiedziny, przywileje, ograniczenia, wyjśćia. Z góry dzięki. Pozdrawiam.
  • Please dziewczyny juz teraz wiem ze sama nie dam rady i chce isc sie leczyc tylko ze nie wiem gdzie.. nie wiem gdzie pytac i do kogo sie zgłosic,mieszkam w Poznaniu, bede wdzieczna jak napiszecie mi jakies informacje... pozdrawiam...
  • Zastanawiam się czy bulimia odchudza czy też powoduje tycie. Wiele osób skarży się że utyło wymiotując, a inne mówią z kolei coś zupełnie innego. Ja sama schudłam 23kg przez bulimię, ale nie wymiotowałam często: 2-3 razy w tygodniu, a poza tym się ograniczałam. Ostatnio coś się jednak popsuło. Stałam się nerwowa, przestraszona i w ogóle dziwnie się czuję. Od kilku tygodni (chyna już ponad 3) wymiotuję codziennie i niezbyt trzymię dietę przez resztę dnia. Ćwiczę zawsze po wymiotach...
  • jak?(4)

jak powstrzymać napady obżarstwa? następuje wtedy to tragiczne rozdwojenie jaźni, nie potrafię sobie z tym poradzić.
  • bardzo bym prosiła o zdjęcia anorekyczek,ponieważ chcę pomóc mojej przyjaciółce...chce jej pokazać co sie moze z nia stac jesli nie przestanie sie odchudzac ostro..blagam!!!!!!!!!!!!jesli mozecie to na poczte magda_wiki@op.pl czekam dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się