pozy

(4 wyniki)
  • Dzis 5-ty dzień i jak nigdy przedtem jestem okropnie głodna.....wróciłam ze spaceru i sanek ,i ledwo nogi wlekłam, ale jedno pocieszenie -byłam rano w WC!To już cos ,bo waga rano nie drgnęła[przed]. Myślę, że jutro będzie lepiej. Dzięki wam muszę dać radę, jak jest żle toszukam pocieszenia na forum,na razie,czekam na posty...........
  • Cześć dziewczyny!Podczas pierwszego cyklu schudłam w sumie 12kg teraz zamierzam ponownie przejść na scisła ale nieco krótsza niz 3 tygodnie no i potem mieszana.Chce spytac czy drugie podejście równiez zaowocuje takim spadkiem wagi czy bedzie nieco mniej.W chwili obecnej wazę 74 przy 168cm wzrostu.Będę wdzieczna za odpowiedz
  • No spróbujmy ;) Już od dawna noszę się z pomysłem założenia tego wątku. Co jakiś czas pojawiają się na forum pytania o konsultanta w tym czy innym mieście - takiej właśnie informacji ma służyć ten wątek. Chciałabym, żeby panowały w nim następujące zasady: 1. w tytule postu podajemy MIASTO 2. podajemy imię (i nazwisko) konsultanta, a także jego namiary kontaktowe (telefon, mail, strona internetowa) 3. koniecznie(!) proszę o uzasadnienie, dlaczego cenimy współpracę z tą, a nie inną os...
  • Mam nadzieje ,że lepiej..... niż wczoraj, co ? Widzisz chwila smutku, a okna czyste, to jest wyjście!!!! pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się