pozy

(4 wyniki)
  • witam:)bardzo proszę o pomoc w interperetacji wynikow synka: białko - 3+ białko ilosciowo - 2,52g/l leukocyty - 3-5 w.p.w erytrocyty - 0-2 w.p.w poza tym bez zmian. synek raczej nie wykazuje objawow chorobowych, poza slabszym apetytem i czasami skarzeniem sie na bol brzuszka (gl. w nocy)... pozdrawiam serdecznie i z gory dzieki:)
  • jeśli poszukujecie dr Iwańskiej, to przyjmuje jako pediatra w przychodni na Barwinku w pon od 8,a w czwartek po południu do 18.
  • Witam, moja roczna córeczka ma podwyższony poziom leukocytów w moczu: 100 (10-12 w polu widzenia). Posiew robiony dwukrotnie, nie ma bakterii. Poza tym mocz i morfologia ok. Proszę o pomoc. W ciąży stwierdzono powiększoną miedniczkę nerk. ale w granicach normy,miałam się tym nie przejmować... Od 2 mies. dziecko ma sińce pod oczami, to mnie skłoniło do zrobienia badań. Poza tym jest radosna, aktywna, je normalnie. Dziękuję.
  • Nowe adania i chyba ze dwie nowe informacje. Cholera, dziewczyny! Tyle razy pisalam, zastanowcie sie, co jeszcze tam umiescic, bo jak sie biore to moge usiasc raz a dobrze,a tak z doskoku to bez sensu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się