pozy

(4 wyniki)
  • tresc watku do przemyslenia: ''Oczywiscie karcenie autoreklam nie ma jako cel utrudnic rodzicom znalezenie rehabilitantow poniewaz kazdy kto ma informacje i tak moze ja przeslac na privie--czyli na mail osoby potrzebujacej.Poza tym sa strony z lista terapeutow certyfikowanych i strony internetowe osrodkow prywatnych i panstwowych jak i gabinetow. Ta darmowa reklama ostatniona forum zmienia jego charakter na forum ''handlowy'' i jest mi niezmiernie przykro z tego powodu. Rozumiem ze ka...
  • Sposob w jaki panstwo postepujecie jest sprzeczny z regulaminem (punkt 6) tego forum.
  • Czy macie jakieś doświadczenia w doborze odpowiednich zabawek stymulujacych rozwój dziecka, ułatwiających kształtować prawidłowe wzorce. Zwracam się zwłaszcza do mam dzieci ze wzmożonym napięciem mięsniowym. Nam np. neurolog gdzieś w 4 miesiącu życia córki odradziła grzechotki, bo gdy trzyma grzechotkę w rączce, to sprzyja to zaciskaniu piąstek itd. Poleciła zabawki większe gabarytowo, jak książeczki, różne koszyczki(takie zwykłe, kuchenne), sama wymyśliłam puszki po mleku, czyli ...
  • Witaj, mam pytanie odnosnie pierwszego rowerku dla dwulatka. Czy taki z pedalami w przednim kole czy 'normlany'? spotkalam sie z opnia, ze ten pierwszy robi cos z miednica (poteguje jej przodowanie??) a ten drugi z kolei moze powodowac koslawienie kolan. Moj syn ma tendencje do stawiania stopek do wew. ortopeda stwierdzil, ze miesci sie to w normie wiekowej i ma tylko nosic odpowiednie obuwie. Poza tym kolana ok, zadnych innych problemow z ukladem kostnym.Nie wiem czy to ma jakies...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się