Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      pozy

pozy

(3 wyniki)
    • Chodzi mi o to, czy po atakach nie pozostaje Wam na stałe lub prawie stałe uczucie ściskania głowy, gorszego widzenia w sensie rozmazania konturów i złej reakcji na jaskrawe światło, zawroty głowy, gorsza pamięć itp? U mmie migrena ruszyła niepodziewanie, za to "z kopyta" - w chwili obecnej już od miesiąca nie czułam się NORMALNIE - nawet jak głowa nie boli w sensie wiadomo jakim, to jestem cała jakaś ogłupiała plus opisane wyżej objawy. A ponadto bywa, że natężenie całej tej kołomy...
    • Przepraszam, wczoraj mialam za..ista migrene, dzisiaj mniejsza ale i tak nie czuje sie na tyle zeby dobrze myslec. Ktos pytal mnie skad wiem o tych "osrodkach" w glowie- przepraszam ze nie moge znalezc watku - otoz po pierwsze zastrzegam sie ze moze moje tlumaczenie nie jest zbyt akuratne, moge uzywac lekko niewlasciwych slow chociaz staram sie bardzo uwazac. No wiec o tych 'osrodkach' po raz pierwszy dowiedzialam sie z ksiazki o migrenie dra Arthur H. Elkind, M.D., ktory jes...
    • Myślałam, że znalazłam cudowny środek na moją migrenę, Migea. Po zażyciu nie miałam napadów migreny przez trzy miesiące, radość moja nie miała granic. Niestety w tym miesiącu ból pojawił sie i to nie przez dwa dni ale bóle migrenowe pojawiają się już piąty dzień z rzędu. Poza tym zawsze były one ściśle związane z albo z miesiączką albo z jajeczkowaniem więc byłam przekonana, że ma to ścisły związek z gospodarką hormonalną. W tym miesiącu zaczęło się tradycyjnie podczas miesiączki ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się