Dodaj do ulubionych

Metoda samoleczenia BSM

29.03.06, 14:23
Witam czy sa tutaj zwolennicy tej metody, jesli tak to piszcie co pomogła wam wyleczyć,ile czasu trwało leczenie?

Ja mogę opwiedzieć w czym mnie pomogło BSM.
Poniewaz na szczęście nie mam powazniejszych chorób, bsm stosowałam i pomogło podczas:
1. Oparzenia gorącą wodą lub tłuszczem gdzie ból jest niesamowity przez chyba około godzinę zawsze-po zastosowaniu bsm przez 15 - 20 min. pieczenie ustało, to samo było z moją młodsza siostrą gdy podczas wakacji u mnie poparzyła się goracym tłuszczem-przyłozyłam jej ręce do głowy i była zaszokowana ż ejuz po paru minutach pieczenie ustało.

2.bsm zawdzięczam również "zniknięcie" bólów podczas okresu- a zawsze bół był przerażający - wystarczyło zaledwie kilka miesięcy.

3.teraz jesli chodzi o mojego męże to tutaj na prawde ma się z czego cieszyć: otóz przez rok leczył się u urologa na zapalenie prostaty - a gdy zastosował potem bsm zapalenie ustapiło po około 5 miesiącach stosowania- jak się okazało na wizycie kontrolnej.

4.efektem zapalenia prostaty było zmniejszenie liczby nasienia, a jako że staramy się od dziecko juz od dośc dawna -po wiadomości że to od zapalenia są wyniki takie a nie inne mąż zaczoł stosować równiez pozycję na która przeciwdziała zapaleniom- w efekcie czego po prawie 7 miesiącach stosowania tej pozycji wyniki nasienia zwiekszyły się z 18 mln na 43 mln!

5.bsm pomaga mężowi w poprawie wzroku (mąz nosi mocne szkła kontaktowe) zawsze przed snem gdy sciągał soczewki i chciał poczytać książkę niezbędne mu były okulary -dzis już czyta bez nich! Może jeszcze troche a pożegna się z soczewkami:)

To tyle dobrego w czym bsm nam pomogło i pomaga!!
Polecam ta metodę

Dzielcie się proszę w czym wam pomaga ta metoda:)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wcyrku1 Re: Metoda samoleczenia BSM 29.03.06, 20:29
      Już kiedyś pisałem o tym.
      Dla osób które stosują poz 1, 2 i 3 /zalecam jako profilaktyka
      dla osób zdrowych/ proponuję w pozycji leżącej jednocześnie stosować powolne
      ruchy kolejno nóg, rąk i innych mięśni - kręgosłupa,brzucha.
      • marzma2 Re: Metoda samoleczenia BSM 30.03.06, 10:35
        Witam , nie wiem o czym mówicie ale bardzo mnie to zaciekawiło. Ja raczej
        zaliczam sie do tych chorujacych wię bardzo chciałabym spróbować. Prosze
        napiszcie coś więcej albo podajcie jakieś linki, to poczytam. Z góry dziękuję.
        • bananova Re: Metoda samoleczenia BSM 30.03.06, 11:17
          przez 2 tygodnie stosowalam BSM na tradzik. niestety nic mi to nie pomoglo.
          przez pierwszy tydzien pozycje IV i II 3x dziennie, przez drugi tydzien juz
          tylko poz II 3 x dziennie.
          nie pomoglo...a szkoda...
          • asienka83 Re: Metoda samoleczenia BSM 30.03.06, 16:24
            Tutaj link do strony o bsm-jest to strona którą prowadzi bodajże autor książki o bsm p.Lewandowski. Wszystkie wazne informacje tam są :)
            www.samoleczeniebsm.pl/

A jeśli chodzi o trądzik to wiem że 2 tygodnie to za krótki okres czasu-niestety przy tej metodzie ważna jest systematyczność i.... wytrwałość.
            Pozdrawiam
            • bananova Re: Metoda samoleczenia BSM 31.03.06, 18:00
              systematyczna to bylam bardzo. poza tym przeczytalam chyba nawet w tej ksiazce
              ze jakas kobieta po 2 tyg sie wyleczyla. wiec u mnie po 2 tyg powinno sie
              chociaz cokolwiek ruszyc, a tu nic. byc moze cos zle robilam....
              znam czlowieka ktory stosuje juz dlugo BSM na jakies stany zapalne w nodze i
              mowi ze mu pomaga, takze to ze mi nie pomoglo to oczywiscie nie znaczy ze uwazam
              ta metode do kitu ;)
              • asienka83 Do Marzmy 03.04.06, 19:42
                Marzma i jak, zainteresowała Cie metoda?
                Bananova, a może spróbuj raz jeszcze tylko znacznie dłużej-wiesz każdy organizm jest inny, jeden potrzebuje więcej drugimniej czasu:)
                • marzma2 Re: Do Marzmy 04.04.06, 08:09
                  Witam , tak zaciekawiła mnie. Zamówiłam książkę, dostałam i przeczytałam. I na
                  pewno spróbuję. Tylko jedno pytanie czy naprawdę tak rygorystycznie trzeba
                  wystrzegać się kawy, herbaty i alkoholu. Wiesz mam na myśli jedną kawkę
                  dziennie z mleczniem , herbatkę i lampkę wina do kolacji. Tego mogę nie przeżyć.
                  • asienka83 Re: Do Marzmy 04.04.06, 21:27
                    Marzmo w książeczce na pewno znajdziesz, ale napisze że jeżeli już musisz pić te trunki :)))) to 4 godziny przed stosowaniem pozycji i 4 godziny po nie można pić tych używek ponieważ może wystąpić rozdraznienie, gorsze samopoczucie, senność, a zwłaszcza może to powodować gorsze i dłuższe leczenie się narządów. To równiez zalezy od tego co zamierzasz leczyć, jaki chory organ, a co za tym idzie jaką pozycję bedziesz stosować. Wiem np od p. Lewandowskiego że przy 1 pozycji szczególnie powinno się zwracać uwagę na przestrzeganie tych zaleceń.
                    Na pewno też wyczytałaś, ale przypomnę że:
                    w czasie ciąży nie wolno stosować bsm!, jeśli są ewentualne tętniaki na mózgu trzeba pod kontrola lekarza, itp.
                    Pozdrawiam i życzę efektów-daj znać czy pomogło :)
    • laurencja5 Re: Metoda samoleczenia BSM 04.05.06, 13:18
      szczerze polecam! stosuję ją przy różnych boleściach - góra 15 minut i ból znika
    • galaqxus Re: Metoda samoleczenia BSM 12.09.23, 15:24
      Polecam swój serwer discorda o tej metodzie discord.gg/YH8Hh48u
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka