asienka83
29.03.06, 14:23
Witam czy sa tutaj zwolennicy tej metody, jesli tak to piszcie co pomogła wam wyleczyć,ile czasu trwało leczenie?
Ja mogę opwiedzieć w czym mnie pomogło BSM.
Poniewaz na szczęście nie mam powazniejszych chorób, bsm stosowałam i pomogło podczas:
1. Oparzenia gorącą wodą lub tłuszczem gdzie ból jest niesamowity przez chyba około godzinę zawsze-po zastosowaniu bsm przez 15 - 20 min. pieczenie ustało, to samo było z moją młodsza siostrą gdy podczas wakacji u mnie poparzyła się goracym tłuszczem-przyłozyłam jej ręce do głowy i była zaszokowana ż ejuz po paru minutach pieczenie ustało.
2.bsm zawdzięczam również "zniknięcie" bólów podczas okresu- a zawsze bół był przerażający - wystarczyło zaledwie kilka miesięcy.
3.teraz jesli chodzi o mojego męże to tutaj na prawde ma się z czego cieszyć: otóz przez rok leczył się u urologa na zapalenie prostaty - a gdy zastosował potem bsm zapalenie ustapiło po około 5 miesiącach stosowania- jak się okazało na wizycie kontrolnej.
4.efektem zapalenia prostaty było zmniejszenie liczby nasienia, a jako że staramy się od dziecko juz od dośc dawna -po wiadomości że to od zapalenia są wyniki takie a nie inne mąż zaczoł stosować równiez pozycję na która przeciwdziała zapaleniom- w efekcie czego po prawie 7 miesiącach stosowania tej pozycji wyniki nasienia zwiekszyły się z 18 mln na 43 mln!
5.bsm pomaga mężowi w poprawie wzroku (mąz nosi mocne szkła kontaktowe) zawsze przed snem gdy sciągał soczewki i chciał poczytać książkę niezbędne mu były okulary -dzis już czyta bez nich! Może jeszcze troche a pożegna się z soczewkami:)
To tyle dobrego w czym bsm nam pomogło i pomaga!!
Polecam ta metodę
Dzielcie się proszę w czym wam pomaga ta metoda:)
Pozdrawiam