-
Witam.
Poszukuję projektu warsztatu samochodowego gotowego lub kogoś z
doświadczeniem kto może mi coś takiego wykonać. Warsztat z dwoma
wiazdami,na górze pierto biurowo-mieszkalne. Obok mały salon
samochodowy. Może ktoś podzieli się doświadczeniami z budowy przy
realizacji takiego obiektu.
dziękuję i pozdrawiam
-
Szukam architekta do indywidualnego projektu domu (ok. 250 m). Ile może
kosztować taki projekt wraz z projektem eneregtycznym i innymi oraz z
formalnościami - pozwoalenia na budowę. Jakie sa Wasze dośwaidczenia?
-
Dwóch studentów Budownictwa Politechniki Świętokrzyskiej zajmie się rysowaniem i przerysowywaniem projektów z papieru, skanu, pdf do programu AutoCad. Posiadamy certyfikat AutoDesk. Tanio i pewnie :)
Kontakt:
Łukasz 517-660-967
mr_thorn@wp.pl
Przemek 504-474-553
pepik3000@o2.pl
-
Zlecę projekt wnętrz domu jednorodzinnego w Rzeszowie o powierzchni użytkowej 465mkw, stan budowy surowy otwarty
zainteresowana jestem tylko ofertami z Rzeszowa lub okolic.
Pozdrawiam
kontakt wiolamarcin@vp.pl
-
Witam. Chciała bym się poradzić Mądrych Głów , ponieważ nie wiem co sądzić o zaistniałej sytuacji.
Planujemy budowę domu. Jestem projektantką wnętrz więc sama sobie rozrysowałam wstępny układ funkcjonalny pomieszczeń łącznie z wizualizacją jak ma ten domek w przybliżeniu wyglądać. Zrobienie projektu pod te wytyczne zleciliśmy architektowi z uprawnieniami , który pracuje gdzieś na etacie , a ,,dorabia" sobie w ten sposób.
Cenę podał taką sobie.. 4,5 tys.
Na w-z czekaliśmy ponad 2 miesiące i...
-
Witam. Zlecę wykonanie projektu wnętrza mieszkania o powierzchni użytkowej 62,5 m2. Chętnych proszę o kontakt na maila ruskiish@gazeta.pl. Pozdrawiam
-
Taki projekt moglibyście spokojnie sprzedać, pewnie "projektowliście" ad hoc, ale nie wiem czy nie moglibyście zarobić na tym projekcie.
-
Wykonujemy indywidualne projekty domów jednorodzinnych. Nasze budynki powstają przy pełnym zrozumieniu potrzeb oraz wymagań klienta. Pozwala nam to stworzyć harmonijną koncepcje dopasowaną do działki, otoczenia oraz budżetu klienta. Zapraszamy na strone oraz na
+48 grupa projektowa
Rejtana 3 lok 27
02-516 Warszawa
grupa@plus48.com.pl
22 398 60 59 / 501 564 640
www.plus48.com.pl
-
Architektowi zlecę projekt wnętrza + nadzór nad realizacją.
Projekt dotyczy dotyczy mieszkania (rynek wtórny) w Warszawie o powierzchni 94m2.
Podstawowe elementy projektu:
*) zmiana ustawienia 2 ścian
*) zmiana aranżacji łazienki
*) oświetlenie kuchnia+salon
*) wycena (przybliżona) prac remonotowo-budowlanych
Terminy:
*) rozpoczęcię prac projektowych - połowa Marca
*) rozpoczęcie prac remontowo-budowlanych - początek Kwietnia
Poproszę o:
1) wstępny koszt projektu
2) opis pro...
-
Zamówiłem projekt indywidualny nowoczesnego domu w pracowni architektonicznej z Rudawy k. Krakowa. Chcę tylko powiedzieć tyle - żadna typówka się nie umywa do pomysłów mojej P.architekt a projekt i efekt końcowy wart jet każdych pieniędzy. W końcu domu nie buduje się co kilka lat, warto zainwestować w projekt z pełną dokumentacją załatwiony przez profesjonalnego architekta niż, tak jak większość moich znajomych, kupić projekt typowy przez internet a potem zastanawiać się co z nim zrobić. Czyt...
-
Przegladam strony z projektami i wyznam, że jest tam pełno przesadzonych misz- maszów. Interesuje mnie dom parterowy z zamieszkanym poddaszem. Kuchnia, łazienka, kotłownia, spiżarnia, nieduży korytarz i dwa lub trzy pokoje na dole.
Poddasza nie obmyślałam, ma być na później. Może 3 - 4 pokoje i łazienka.
Druga opcja to częściowo podpiwniczony na kotłownie i spiżarkę.
Bez przesadnych okien. Wejście z przodu i coś jakby balkon na wyjście z tyłu z jednego z pokoi na zwykłe drzwi balkonowe....
-
Witam. Chcieliśmy z mężem kupić projekt z Archipelagu- Ziemowita, jednak plan zagospodarowania przestrzennego nie chce nam go przepuścić. Byliśmy na rozmowie z Panem Robertem Wójciakiem i po analizie wygląda na to, że najlepszy był by dla Nas projekt indywidualny. Przeglądamy z mężem projekty gotowe i żaden w 100% nie satysfakcjonuje Nas. Zastanawiamy się jednak czy cena 150 zł/m2 projektu nie jest ceną zbyt wygórowaną. Nasz dom ma mieć między 150 a 170m2, zakładając największą powierzchnie t...
-
Wpadlam na pewniem pomysl, pomozcie mi, czy daloby sie go zrealizowac. Otoz bedzie do przedudowy dom (w sporym zakresie - powiekszenie, podniesienie dachu, przebudowa w srodku), dom jest ciekawy, tzn stary, lezy w terenie objetym nadzorem. Projekt ma byc pasujacy do miejsca, oddajacy ducha etc. I teraz - czy jak bym poszla na wydzial architektury i dogadala sie z jakims profesorem, aby taki projekt zlecil swoim studentom w ramach zajec, to byloby mozliwe? Nturalnie za wybrany projekt bym zapl...
-
Hej,
przeczytalem wszystkie mozliwe watki odnosnie ceny projektu na zamowienie. Niestey nikt przy cenach (albo rzadko) podaje czy to netto/brutto itd. Mi za projekt architekt zawolal 41 tys - dom ok 250m2. Wroclaw. Dom na niewielkiej dzialce ze spadkiem terenu (niewielkim, ale zawsze). Cena za sam projekt (wykonawczy, budowlany, pozwolenie na budowe, uwzglednia koszty branzowcow) - baz nadzoru inwestycyjnego (tzn. wizyty platne kazdorazowo). Osoba z doswiadczeniem, w duzych, znanych biurac...
-
mamy, bo jest na prawde ładny . po prostu a jeśli chodzi o to co wygrało - żałosna ściana dookoła która zasłania wszystko od zewnątrz. po co?
-
witam serdecznie, po wielu tyg. poszukiwań w końcu zdecydowaliśmy się na wybór
projektu, proszę o analizę fachowców jak również tak zwanych doświadczonych
laików ;-)
www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=141&sid=5
-
Witam,
zajrzałam na to forum, ponieważ poszukuje projektu domu do 140 mkw. w stylu
nowoczesnym, modernistycznym. Chciałabym kupić gotowy projekt ale po
przejrzeniu dziesiątek stron widzę, że graniczy to z cudem. Czy naprawdę słowo
nowoczesny oznacza, że do mam mieć 200 i więcej mkw.? Rozumiem, że dopiero na
takiej powierzchni widać wiele ciekawych rozwiązań architektonicznych ale
czuję się postawiona pod ścianą - albo wybuduję kolejny "dworek" albo będę
zmuszona zamówić projekt indywid...
-
Witam,
Mam wielką prośbę o pomoc i informacje. Jestem zupełnym laikiem, więc
wybaczcie i poprawcie mnie jeśli mylę jakieś pojęcia lub-z Waszego punktu
widzenia-zadaję pytania najbanalniejsze z banalnych :-)))
Rzecz dotyczy projektu domu jednorodzinnego przygotowywanego na indywidulane
zlecenie,.Chodzi mi o zawartość projektu budowlanego. Oczywiście przeczytałam
stosowne rozporządzenie w sprawie zakresu i formy takiego projektu, są jednak
rzeczy dla mnie niejasne. Głównie chodzi mi uk...
-
Kiedy projekt architektoniczny musi zawierać projekty branżowe instalacji, by
zostało wydane pozwolenie na budowe ? Czy zalezy to od wielkości czy rodzaju
budynku ?
-
Witam serdecznie,
Chciałabym Was prosić o pomoc.
Wybrałam sobie dwa prawie identyczne projekty domów jednorodzinnych.
W obu jednak konieczne są zmiany.
W tej chwili wszystko zależy od ceny zmian i od Was oczywiście :),
bo finalnie koncepcję mam tylko jedną a nie wiem od którego projektu
powinnam wyjść
Czy ktoś z Was mógłby wstępnie ocenić ile takie zmiany mogą
kosztować?
www.archeton.pl/projekt-domu-drozd_eko-828-925-rzutyl-b9fb7bf08d43633784e94871f0029d38
- zmiana tarasu...