projekt

(62 wyniki)
  • Czy ktoś w ogóle czyta projekty uchwał zanim się pod nimi podpisze? Wziąłem pod lupę pierwszy z listy, a dotyczy on uchwalenia regulaminu utrzymania czystości itd. Autor nie ma pojęcia o tworzeniu aktów prawnych, myli średnik z kropką, gubi znaki interpunkcyjne i istotne słowa, nie mówiąc już o innych błędach, merytorycznych. Nie wiem czemu zdaniem autora osiedle mieszkaniowe dotyczy tylko terenów zabudowanych budynkami jednorodzinnymi ? Tereny zabudowane budynkami wielorodzinnymi nie tworzą ...
  • "- ustawa budżetowa przewiduje wydanie 43,5 miliardów złotych na same odsetki od zadłużenia krajowego i zagranicznego; - minimalne miesięczne podatki ZUS-owskie (zwane dla niepoznaki składkami) wynoszą ponad 1026 złotych; - poziom bezrobocia wynosi ponad 13 procent; - stan demograficzny Polski lokuje kraj na końcu listy ponad 200 krajów świata, zdecydowanie poniżej poziomu zastępowalności pokoleń; - w zdecydowanie więcej niż połowie polskich gospodarstw domowych nie ma oszczędności, tylko...
  • Znalazłem coś przypadkowo na forum Nowin: www.przemysl_sj.republika.pl/
  • Może uda się zatrzymać szaleńców?
  • Szukam ludzi piszących projekty unijne (inwestycyjne i szkoleniowe), chodzi mi o ich wiedzę i skuteczność. Pracownicy Urzedu Miasta i przemyskiej ARR odpadają. Czy ktos poda namiary????????????????????????
  • www.wykop.pl/ramka/371058/po-w-2008r-anulowala-projekty-pis-zapobiegajace-powodzi/
  • coś się płaci, czy oni to za free robią? www.przemysl.pl/serwis/obwodnica/index.htm
  • Koncem marca mial zostac przedstawiony projekt galeri przy ul.Jagiellonskiej, mamy juz koniec kwietnia i cisza w tej sprawie.
  • No i mamy początek kampanii wyborczej!!!! Grają pod Pana Posła!!!! Już bez ogródek!!!
  • Rozstrzygnięto konkurs na wybór projektu stoku narciarskiego. Więcej informacji wraz ze zdjęciami tutaj: [ www.um.przemysl.pl/serwis/stok/index.htm ]
  • ,,.Spółdzielnie Mieszkaniowe przechowalnią fukcjonariuszy SB i TW,, b
  • Właśnie mam przed oczami skończony projekt wykonawczy mostu na Sanie na przedłużeniu ul. Rzecznej. Nawet ładny most z przęsłem łukowym nad rzeką... Projekt został skończony przez biuro projektowe w Rzeszowie, inwestorem jest Zarząd Dróg w Przemyślu, który jak można się domyślać pieniędzy na budowę nie ma... Ciekawe ile lat trzeba będzie czekać na jego realizację... Mam kilka obrazków jpg. z wizualizacji koncepcyjnej ale nie mam jak i gdzie ich umieścić. Może ktoś ma jakiś sposób to chę...
  • ....czyli Wisniewska klamie Wajda albo jaki bura suka. wyborcza.pl/1,86116,7899134,Ksiadz_nie_ten__ale_slowa_prawdziwe.html No i komentarz Ziemkiewicza; Bezczelne kłamstwo Wajdy i „Gazety Wyborczej” Michnikowszczyzna, która na co dzień manipuluje w białych rękawiczkach, od czasu do czasu wpada w panikę i wtedy zatraca wszelkie hamulce − łapie po prostu pałkę i wali na odlew. W takich chwilach „Wyborcza” wraca do swych korzeni: do czasów Stana Tymińsk...
  • Znalazlem tekst ,moim zdaniem godny powaznej rozmowy o tym kim jestesmy i dokad zdazamy. Na poczatek fragment tego interesujacego artykulu; W tym zmienionym kontekście ideowym i geopolitycznym Polska musi się stać wielkim projektem, jeśli ma w ogóle istnieć jako podmiot polityczny. W jakim zaś stanie jest teraz państwo polskie, mogliśmy zobaczyć przy okazji katastrofy w Smoleńsku i toczącego się śledztwa. Musimy przestać myśleć w kategoriach „modernizacji imitacyjnej", wyjść ze ws...
  • www.wrota.podkarpackie.pl/pl/rpo/aktualnosci/090422_umowa_dot_indyw_projektu_kluczowego
  • Jak w temacie - do projektu indywidualnego. Znacie kogoś? Sprawdzonego oczywiście. Dzieki.
  • www.przemysl.pl/serwis/index.php?url=info&id=678
  • WUP Rzeszów ogłosił nowe konkursy i chciałem zapytać czy PARR coś działa? Jest dużo pieniędzy które daje UE ale trzeba napisać dobre projekty. Z tego co czytam to w tym roku chyba żaden projekt im nieprzeszedł? Kiepscy specjaliści czy co? Sam nie wiem co myśleć. Mielecka Agencja Rozwoju Regionalnego i Rzeszowska realizują po kilka projektów a Przemyska w tym roku NIC

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się