Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      projekt

projekt

(79 wyników)
    • Jak wyszedłem za mąż: docs.google.com/View?id=dgx92rmp_11gjdh7qd7 [video]https://www.youtube.com/watch?v=eqV-RTqK7tg;;eqV-RTqK7tg;;http://i.ytimg.com/vi/eqV-RTqK7tg/default.jpg;;ślub Arkadiusza i Bolarza (z dzieciakiem w tle)[/video]
    • Od kilku miesięcy zacząłem reagować lekkim obrzydzeniem, kiedy sam mam wymówić to słowo-klucz. Niestety, spotykam się z nim codziennie wielokrotnie. Co gorsza, sam jestem często nazywany "menedżerem projektu". Ostatnio kilkoro moich znajomych zaczęło w prywatnej protestować przeciw temu sztucznemu językowi. Tylko że to nie byli szefowie, a to ci ostatni z upodobaniem wręcz używają obcego słownictwa w kontaktach z pracownikami wszelkiego szczebla. I to byłoby na tyle.
    • Wreszcie jakiś sensowny pomysł, przynajmniej jest szansa na ustanowienie cywilizowanych przepisów.
    • Gorąco popieram! To samo mówię nieraz mojemu dziecku: staraj się być życzliwy, miły, uprzejmy, pomocny (zamiast nieskutecznej mantry: bądź grzeczny, posłuszny). Trochę skutkuje... Kto jeszcze jest ZA?
    • Kobiety - inkubatorami państwowej rozrodczości pod kuratelą pedofili w czarnych sukienkach.
    • Prezydent umówił się z Jarkiem, że aby zademonstrowac jaki to jest bezstronny, obiektywny i dociekliwy, pokręci trochę swoim nosem. prymitywny PR.
    • Partia Gowina i PIS przeciwko In vitro zrobią wszystko aby normalnym ludziom dokopać a zaspokoić ambicje kleru..... ALE NIE ZROBIĄ NIC ABY BIEDNYM DZIECIOM Z UBOGICH RODZIN ZAPEWNIĆ NORMALNOŚĆ ,,,,>>>>> W dniu dzisiejszym byłem na targowisku i przed wejściem na targ ujrzałem 12 letniego chłopca klęczącego ,który grał jakąś melodię na zużytym instrumencie/ zabawka/ w net sposób żebrząc o drobne datki -- tutaj Gowin i jego partia oraz PIS nie zrobią NIC!!!!
    • Brawo! PS.: Chyba pierwszy rząd w historii, który się wydaje liczyć ze zdaniem obywateli.
    • jak zwykle kolesiostwo.
    • ...niby ulga, ale sukienkowi tak łatwo nie odpuszczą... jeszcze pocieknie nienawiść na WIejskiej- pisiory aż się palą, żeby wywołać kolejną awanturę...
    • Bracia Kaczyńscy i Tadeusz Rydzyk to największe nieszczęście jakie spotkało Polaków po 89r.
    • proponuję Pałac Kultury i Nauki im. Lecha Kaczyńskiego, a w miejscu iglicy umieścić rzeźbę głowy ś. p. prezydenta, oczywiście odpowiedniej wielkości, np. 15 m
    • Gdy sie slucha argumentow tej Jakobiak, ktora powinna byc dojka, i przytaczanych przez nia "madrosci" w postaci wypowiedzi czlowieka ktory stal za zacofaniem, obrona pedofilow w kk i nie mial pojecia o normalnym zyciu to i czesc swietych napewno stalaby sie ateistami i zwolennikami aborcji.
    • Czemu za 50 lat, a nie np 250 lat? Obecni księża z tego nie skorzystają, co najwyżej ich dzieci... Jeśli kościół nie stosuje kastracji, nic dziwnego iż księża (i zakonnice) miewają potrzeby seksualne. To zupełnie ludzkie objawy...
    • To jest projekt osłabienia władzy Trybunału Konstytucyjnego: ..."Chcę przedstawić dwie propozycje znacznie dalej idące, o charakterze wręcz ustrojowym. Pomysłów tych nie da się zrealizować bez zmiany Konstytucji, która w artykułach 188-197 określa kompetencje, zasady działania i strukturę Trybunału. Przypomnijmy naprzód, że Trybunał Konstytucyjny liczy nominalnie 15 sędziów, ale ze względów praktycznych (podróże służbowe, choroby, urlopy) najmniejszy tzw. pełny skład TK (wymaga...
    • BRAWO!!!! Gazeto, jesteś super! Jeszcze są porzadni ludzie a nie tylko patriarchalne mizoginistyczne przestraszone słabe nieatrakcyjne świnie, które ze strachu i dla własnej wygody traktują kobiety jak niewolników pieluch i patelni! :)
    • Od ilu lat jest kwestią drugorzędną. Pytam konkretnie: jaka jest różnica, odnośnie zarobków, między nauczycielem, który autentycznie i profesjonalnie wykonuje swój zawód a takim, który mówi „drogie dzieci przeczytajcie sobie od strony 20 do strony 30 a ja potem sprawdzę”? Otóż twierdzę, że różnica jest żadna i to trzeba zmienić. Podobnie na uczelniach.
    • Dywagacje autorki o jakiejs koalicji SLD i PIS sa poprostu smieszne.O ilez latwiejsze byloby mowienie o zwiazkach PO i PIS.Wojna pomiedzy tymi partiami ma charakter wylacznie personalny,natomiast roznice dzielace SLD i PIS sa z gruntu ideologiczne,o wiele trudniejsze do pokonania.Wlasciwie PO jest klonem PIS.co udawadnia baczne obserwowanie poczynan PO.Dowody:prosze bardzo:stosunek obu partii do kosciola,przescigaja sie w milosci do niego nie baczac nawet na lamanie konkordatu i konstyt...
    • Jaka szkoda,że nie dla Michnika.
    • Następny czyścioszek .......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się