Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      projekt

projekt

(90 wyników)
    • Witam, Poproszę o wnioski nt. załączonego projektu. Co sądzicie o tej propozycji? jakie materiały użyć? jaka powinna być cena tego kompletu? Co z lodówką? gdzie ją umieścić? Będę wdzięczny za każdą podpowiedź. Pozdrawiam serdecznie.
    • hej ! jaki jest orientacyjny koszt projektu kuchni i łazienki? Chodzi mi o realną kwotę , bez tzw. szaleństw
    • Chętnie bym obejrzał zdjęcia małych łazienek. Mam taką mniej więcej 1,6x1,6m i chciałbym dobrać jakieś fajne kolory. Podoba mi się to: katalog.tubadzin.pl/kolekcje/malwa.jpg i to katalog.tubadzin.pl/kolekcje/pueblo.jpg ale nie wiem jak to bedzie współgrało z białymi elementami takimi jak kibel, umywalka, kabina, szafeczka pod umywalkę, pralka itd. Chciałbym też walnąć duże lustro w rogu na obu ścianach w celu optycznego powiększenia łazienki. Wstępny projekt wygląda tak: img65.im...
    • Hej! Ciekawi mnie jaka powinna być cena za wykonanie projektu kuchni. Czy znacie jakieś osoby z Krakowa ew. Wieliczki (sprawdzone) projektujące ciekawe nowoczesne kuchnie?
    • Poszukuje na terenie Szczecina firmy któa dokonuje zabudowy kuchni. Cieżko wybrać z tak dużej ilości firm Czy macie moze kogoś sprawdzonego z rozsądną ceną?
    • Poszukuje firmy, która będzie chetna na zastanowienia sie nad projektem mebli do łazienki. No i oczywiście wykonastwo. Wspominam o projekcie, ponieważ mam :problematyczne" miejsce i musę je dobrze zagospodarować, a jak narazie to nikt nie chciał się fatygować - czekają na maoje wymiary i projekt. Dlatego szukam firmy z full opcją:) (Kurcze, czy to takie wielkie wymagania aby firma wykonująca meble łazienkowe przygotowała projek - przecież zazwyczaj i tak sobie kaske biorą, więc ...
    • Witam! Właśnie wykonałam projekt układu płytek dla swojej łazienki. Byłabym serdecznie wdzięczna za wasze uwagi i ewentualne sugestie korekty. Z góry dziękuję! Rzuty: fotoforum.gazeta.pl/3,0,999181,2,9.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,999182,2,10.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,999172,2,12.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,999171,2,13.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,999183,2,11.html Płytki: fotoforum.gazeta.pl/3,0,999184,2,4.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,999185,2,5.html fotoforum.gaz...
    • czy osoba która projektuje moją łazienke co ma w obowiązkach - tylko przyjazd na pomiar i koniec, ja musze sama wszystko wybierac - czy jednak powinna jechac ze mna chociaz do jednego sklepu i pomoc wybrac glazure i terakote, radząc co i jak ??? osoba która zajmuje sie moim projektem nie chce jechac ze mna do TTW, była na pomiarze łazienki, a tak poza tym chce zebym załatwiła albo próbki kafli, albo robiła zdjecia i jej przysłała mailem czy to norma, czy powinnam powaznie porozmawiac, ...
    • Jakie są zasady wstępnych rozmów z klientem, który chce zamówić kuchnię na wymiar? Czy za wycenę się płaci? Jeśli nie, to czy płaci się za projekt, który jest potrzebny do wykonania tej wyceny?
    • Witam, przymierzamy sie wlasnie do zabudowania kuchni i w zwiazku z tym mam takie pytanie: czy w Warszawie lub okolicach mozna wycenic kuchnie bezplatnie? Chodzi o to, ze plan narazie jest mglisty, pomyslow duzo, potrzebuje podpowiedzi i sprecyzowania wielu rzeczy i chcialabym miec orientacje ile bedzie to kosztowalo, bo pojecia nie mam ile potrzebujemy pieniedzy na to przedsiewziecie. Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie.
    • Witam, Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów miał przyjemność (lub nieprzyjemność) zamawiać meble na wymiar w firmie "Projekt Plus. Anna Korczak", mieszczącej się przy ul. Łukowskiej 7c? Jeśli tak, będę wdzięczny za wpisy z opiniami na temat ich jakości i terminowości. Z góry dziękuję!
    • gdzie mozna rrobic projekt kuchnii lub całego mieszkania ale taki zebym mógł go pokazac komus na kompie i zeby mozna było go np obracać,bez posiadanie programu sam nie projektuje na komputerze w taki sposób ale robie ładne rzeczy a klienci czesto chcą obejrzeć projekt nie tylko jako statyczny obrazek moze ktos wie w jakim programie mozna to zrobic i czy to trudne?
    • Poszukuje dobrego i solidnego projektanta do łazienki. Stare budownictwo, terma . Nie jest duża bo wymiary to 2,40x1,5m.Instalacja elektryczna nowa ,reszta to wymiany. Projekt kompletny. Bedę wdzięczny za ewentualne adresy ,kontakty ktore możecie polecić
    • Witajcie! To mój pierwszy wpis na tym forum, choć wiele razy go przeglądałam. Zwracam się do Was o pomoc w zaprojektowaniu kuchni. Wraz z mężem w przyszłym roku planujemy gruntowny remont. Tak naprawdę nie wiem od czego zacząć. Próbowałam sama zaprojektować jakoś sensownie kuchnie ale nie jestem pewna czy dobrze to robię. W załącznikach umieściłam poje próby. Może jest ktoś kto się na tym zna i mi coś doradzi, a może zaproponuje jakiś fajny projekt. Wymiary kuchni są w załączniku...
    • Gdzie można zrobić za darmo projekt kuchni albo łazienki w Warszawie. Większość firm żąda kasy za sam projekt.
    • To projekt mojej przyszlej kuchni, teraz zastanawiam sie na kolorem plytek scien. i podlogowych, jaki kolor na sciany? foto.onet.pl/upload/29/87/_403007_n.jpg
    • witam co sadzicie o tym projekcie. najwiekszy problem mam ze zlewem. gdzie bedzie lepiej i bardziej funkcjonalnie w rogu czy pod oknem. kuchnia ma 8,5 metra jest w bloku. nie widac lodowki ale jest na poczatku w szeregu co stoi kuchenka gazowa. bede wdzieczna za sugestie. www.flickr.com/photos/9684855@N08/
    • img19.imageshack.us/img19/8146/kuchnia4.jpg nie ukrywam ze najwiecej kontrowersji wzbudza czerwony pasek , co o tym sadzicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się