Forum Dom Aranżacja wnętrz
ZMIEŃ
      projekt

projekt

(113 wyniki)
    • Witam, jestem w trakcie budowy domu-stan surowy, i chcialabym go jakoś sensownie wykonczyc. Czy ktoś mógłby polecić mi jakiegoś projektanta, podpowiedziec jakie są ceny za taką usługę. Dom ma 180 metrow. Dzięki.
    • Witam Stare mieszkanie czeka na nowy projekt, załączam plan. Wydaje się jakby pierwotnie były to kiedyś dwa małe mieszkania ( pokoje klitki, dwie łazienki, dwa przedpokoje). Najlepiej wyburzyć ścianki (jeśli można) działowe między małymi pokojami, zastanawiam się, czy nie usunąć drugiej łazienki. Mieszkanie ma 115 m. Czy macie jakieś pomysły? Mam wrażenie, ze za dużo możliwości tu nie, ale nie jestem ekspertem. Z góry dziękuję [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/oc/he/fkft/4yMbjowBn2...
    • Poszukuje projektanta do wykonania projektu wnetrza mieszkania 130m2, 5-pokojowe, stan deweloperski. Zakres: aranzacja funkcjonalna przestrzeni, projekt koncepcyjny kuchni, lazienek, garderob, oswietlenia, rozmieszczenia gniazdek i wlacznikow, opis wykonczenia ww. pomieszczen, listy produktow wykonczeniowych. Czas realizacji: od zaraz do drugiej polowy czerwca. Prosze o informacje na maila jaki bylby orientacyjny budzet.
    • witam jak w temacie, potrzebuje kogos sprawdzonego w projektowaniu lazienek, najlepiej z Wałbrzycha lub okolic, chodzi mi o sam projekt, wykonawcow mam. Czy mozecie kogos polecic??? szukam kogos konkretnego z pomyslami, zalezy mi na czasie! pozdrawiam
    • Pomóżcie wybrać nam nasze ukochane M3:) mamy do wyboru dwa projekty, zastanawiamy się, które jest bardziej ustawne, bardziej wygodne do zamieszkania dla małżeństwa z małym synkiem. Czy kuchnie radzicie zamknąć (bo istnieje taka możliwość) czy zostawić otwartą? Gdzie umieścić telewizor w salonie?
    • Witam! Mam pytanie: ile kosztuje projekt aranżacji wnętrza? Adaptacja w staraj kamienicy 50m 2 na poradnię psychologiczną. Ile trwa przygotowanie projektu. Czy koszt remontu też jest okreslany w takim proj. aranzacji??? Dziękuję za odpowiedź.
    • Proponuję projekty kuchni ergonomicznej, funkcjonalnej, według najnowszych trendów lub klasyczne, stylowe. Projektuję meble, dobieram oświetlenie, posadzki, ściany, dobieram sprzęty AGD. Przedstawiam wizualizacje komputerowe, które dadzą Państwu pełny pogląd na projektowane wnętrze. Poprawki, według Państwa oczekiwań, nanoszę do momentu, aż będą Państwo zadowoleni. Proponuję też niską cenę za projekt. Portfolio wysyłam na maile. Odpowiem na każde zapytanie.
    • Oferuję wykonanie projektu aranżacji łazienki. Koszt projektu to 200zł/za jedną łazienkę. Projekt przedstawiam w formie wizualizacji komputerowych z widocznymi konkretnymi płytkami. Pomagam dobrać również urządzenia i armaturę oraz zaplanować oświetlenie. Ewentualne zmiany i poprawki wprowadzam tak długo, aż projekt będzie zaakceptowany przez Państwa. Gotowy projekt (wizualizacje, rys. techniczne, zestawienie płytek i wyposażenia) przesyłam pocztą. Duże doświadczenie - kilkdzies...
    • Witam, Czy orientujecie się w jakim programie został wykonany poniższy projekt pokoju ? obrazki.elektroda.net/42_1248243058.jpg obrazki.elektroda.net/75_1248243726.jpg obrazki.elektroda.net/84_1248243993.jpg Proszę o odpowiedź, Pozdrawiam.
    • Polecam projekty łazienek w stylu meksykańskim. Ciekawe, oryginalne, baaaardzo kolorowe. Co o nich sądzicie. Jak sobie wyobrazacie takie wnetrza u nas?
    • Serdecznie zapraszam do skorzystania z mojej oferty. Specjalizuję się w łazienkach ale wykonuję projekty całych wnętrz. Mam doświadczenie oraz wykształcenie kierunkowe. Moja dewiza to funkcjonalność, przestrzeń i jej wykorzystanie, proste rozwiązania,klimat, indywidualizm, kreownie światłem.Projektuję zgodnie z wszelkimi wymogami i standardami, otrzymują Państwo wydrukowany projekt wraz z rysunkami technicznymi dla wykonawcy, rzutami w kolorze, realistycznymi wizualizacjami, projekta...
    • Tyle chce od nas architekt. Chodzi o część dzienną domu (kuchnia+jadalnia+salon+taras=ok.80 m2). Planowane jest wybicie nowych otworów okiennych, przeróbka kuchni, zmiana podłogi i w ogóle kolorystyki, zaprojektowanie otoczenia tarasu (pergole itp). Mój mąż się wścieka, że "tyle pieniędzy za narysowanie paru kresek i poustawianie mebli". Pierwszy raz korzystamy z takiej usługi i nie wiem, czy ta cena jest rozsądna.
    • witam,oferuję projekty koncepcyjne wnętrz (rys tech plus wizualizacje)wraz ze specyfikacja konkretnych materiałów i meble/armatury,zapraszam kontakt:ard_arch@o2.pl
    • z 23 stycznia 2004.
    • pod adresem: republika.pl/forum_aranzacja_wnetrz/_private/indeks_1.htm
    • mam nową kuchnię i szafki z poprzedniej kuchnie, muszę jakoś te puzzle złożyć. czy jest ktoś tutaj kto potrafi mi pomóc i ma ochotę poukładac puzzle tak, żeby coś sensownego z tego wyszło? byłabym bardzo wdzięczna - mnie to jakoś nie wychodzi. jeśli ktoś ma ochote pomóc, to chętnie podam więcej danych tego koszmaru :)
    • Gdzie zrobić coś takiego? Mam na myśli coś podobnego do komputerowych wizualizacji Melaski. pzdr izalil
    • Zapraszam do współpracy przy projektowaniu Państwa wymarzonych wnętrz.Jestem studentka architektury wnętrz, ale mam doświadczenie w projektowaniu wnętrz mieszkalnych i znajomość dostępnych na rynku produktów. Tworzę wizualizacje i rys. techniczne. Zapraszam do skorzystania z przystępnych cen.
    • Potrzebna mi pomoc w aranżacji domu. Szukam "miejscowych" namiarów lub pomoc online.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się