Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      przystojny

przystojny

(9 wyników)
    • Jak uważacie? Bo mnie kręci ten typ urody u faceta w średnim wieku...oczywiście pomijając profesję itd:)
    • jestem przystojny ale i bardzo niesmialy, w stosunku do kobiet, a jak wiadomo kobieta nie robi pierwszego kroku i ja tez bo jestem niesmialy to zamkniete kolo, mam 25 lat a jestem prawiczkiem, marnuje sie w ten sposob, jak tu "wyrwac " jakas ladna kobiete? macie jakies rady?
    • Ja uważam, że bardzo....... :] A jakie są Wasze zdania?:P
    • j.w.
    • np. pieknych i delikatnych jak kobiety:)
    • ...ale w wiekszosci jestescie zbyt niepewne siebie zeby spojrzec prawdzie w oczy i przyznac sie do tego. Jak mialem lat 20, to bylem chudym, przygarbionym i dlugowlosym dzieciakiem. Na dyskotekach z wielkim truem udawalo mi sie poderwac jakas dziewczyne, i to nie dlatego ze nie bylem pewny siebie! No a teraz mam 28 lat, dbam o siebie (nie do tego stopnia zebym byl metroseksual), nabralem 10 kilo miesni, mam wysportowana sylwetke i krotkie wlosy, no i jestem na jednej z naj...
    • to byscie mogly mowic ze jestesie piekne ha:)
    • witam,zdecydowalam się wziąć serię masaży odchudzających-brzuch-uda,posladki- po ciązy wygląd mój pozostawia wiele do życzenia...ale ...czuje tremę ,mam może głupie pyt. ale czy ja mogę zostac chociaz w stringach na czas tego masażu?wiem,że dla takiego masażysty to codzienność ,ale ja się wstydzę ...pomocy,dodajcie odwagi
    • jest to odnosnik tp postu ponizej" na co zwracacie uwage u faceta" , wszystkie kobiety , ale to wszystkie patrza na wyglad, robia to nawet podswiadomie, chrakter i staus owszem te zjest wazny ale najwaznijeszy jest dla kobiety wyglad , mimo ze wiekszosc z nich deklaruje ze wyglada jest nie istotny, to bzdura, wiem to na swoim przykladzie poznalem przez net dziewczyne, rozmawialismy ze soba codziennie po kilka godzin, bardzo dobrze si erozumielismy, potem prezz telefon,...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna