przystojny

(11 wyników)
  • On jednak jest przystojny. I ma charrrrrrrrakterek. Ide o zaklad ze gdy Aga wreszcie kompnie paragrafa Mareczka (bo przeciez to nastąpi, nie czarujmy sie) to ponownie zwiąże się z Mirem...
  • Nie wiem czy sie ze mna zgodzicie, ale facet jest wyjatkowo meski. A ten zarost na brodzie, hmmmmm
  • Jak tam wrażenia po rozmowie Ryszarda z Maćkiem?:D Ah, ta życiowa prawda przez niego wypowiedziana. A mianowicie po co komu mąż, który nie zarabia. :D:D:D No i Aga, Ola i Smosarski. Jak myślicie, co zrobi Olka, jak się dowie o związku siostry z "przystojnym profesorem" :D
  • Widzieliście te pejsiki? Okropne! Juz lepiej wyglądał jak był łysy.
  • Ktorych aktorów z seriali nie lubisz i dlaczego?Uzasadnijcie krótko.
  • Piękny, super przystojny? Zgłupieli czy aktora w ostatniej chwili musieli podmienić?
  • nie wiem czy ja czegoś nie dostrzegam,czy ktoś na siłę próbuje wmówić widzom że ten koleś jest przystojny skoro wszystkie panny w M jak miłość tak lecą na niego? myślę że się jednak nie mylę, pani Łepkowska z upodobaniem forsuje Mroczka jako obiekt westchnień wszsytkich kobiet w jego okolicy a jest to niestety jedynie żałosne i śmieszne , może pora wprowadzić naprawdę jakiegoś aktora raz że z prawdziwego zdarzenia a poza tym naprawdę przystojnego i mającego coś sobą do zaprezen...
  • Chyba coś mi umknęło, od czasu, kiedy ten serial widziałam ostatnio, bo dzisiaj sobie oglądam, a tu zupełnie nowe twarze... Gdyby ktoś mógł mi napisać, co stało się z poprzednim panem Rexa, którego grał Gedeon Burkhardt, albo dać jakies namiary na streszczenia nie po niemiecku, to bardzo proszę...
  • mniam mniam www.noceilingfans.com/imgs/ty03.jpg
  • Oglądaliście może w ponidziałek na TVP1 Markizę Angelikę?
  • Kiedy ma nastąpić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna