Gość: allo IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.08, 18:17 Piękny, super przystojny? Zgłupieli czy aktora w ostatniej chwili musieli podmienić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kizior Re: Wykładowca Olki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 18:40 musiała cos wciągać przed tym egzaminem... Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Wykładowca Olki 23.09.08, 19:36 Heh u mnie na studiach byl pewien wykladowca, ktory ani nie byl mlody, ani super przystojny, a ile mial wielbicielek, hoho. Takze musimy wierzyc Oli, niezbadane sa gusta studentek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarr Re: Wykładowca Olki IP: *.as.kn.pl 23.09.08, 19:40 Toż przecież to Marek Probosz, który z M jak miłość wyparował do Ameryki, a wcześniej uwiódł męża Goszy. Teraz będzie romans z Olką jak nic. Syn dra Lubicza wypada z serialu, pisali już o tym. Zresztą drętwy był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allo Re: Wykładowca Olki IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.08, 19:57 Jak to wypada? Ten mały przedszkolak? A co z nim zrobią? Probosz jest ok, no ale żeby zaraz taki przystojny och i ach to przesada;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: Wykładowca Olki 23.09.08, 21:53 Prawdziwy syn Stockingera wypada z serialu :) A grał on przyjaciela zmarłego narzeczonego Olki. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Wykładowca Olki 27.09.08, 12:22 zoey7 napisała: > Prawdziwy syn Stockingera wypada z serialu :) A grał on przyjaciela > zmarłego narzeczonego Olki. A mnie sie ten koles podobal, choc raczej gral kiepsko, po prostu byl przystojny. Jednak grac to on nie umial, trudno bylo sie domyslec, ze on leci na Olke, a moze nie lecial?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Wykładowca Olki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 17:37 Śmieszy mnie to, że robią z Olki bostwo, którym, powiedzmy sobie szczerze, nie jest! Matka i ojciec niczego sobie, ale córki bez rewelacji... I jeżeli kolejny facet będzie leciał na Olkę, będzie to tym bardziej śmieszne! :)) A co do aktora, musieli go zmienić w ostatniej chwili, ponieważ poprzedni, który miał go grać chciał popełnić samobójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
jak-kania-dzdzu Na Pawełka dżuniora też będzie leciał każdy facet! 28.09.08, 20:17 Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Na Pawełka dżuniora też będzie leciał każdy f 28.09.08, 21:42 Pawełek będzie pierwszym giejem w rodzinie? Niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś