Dodaj do ulubionych

jak bardzo nieśmialy ,przystojny facet ma poderwac

18.09.06, 22:09
kobiete? mam 28 lat a przez moja niesmialosc jestem wciaz sam i jestem
prawiczkiem!!mimo ze jestem przystojny i bogaty, nie mam pewnsci siebie i nie
umiem zrobic 1 kroku,pomozcie
Obserwuj wątek
    • Gość: Vivid Re: jak bardzo nieśmialy ,przystojny facet ma pod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:42
      Hej. Wydaje mi sie,ze juz kiedys Ci doradzalam w tej kwestii.Wydaje mi sie,ze
      mozesz poznac kogosc np. przez internet,nawiazac kontakt,rozmawiac o
      wszystkim,przyzwyczaic sie,a potem nastepny krok-spotkanie.Trzymam
      kciuki.PS.Dziewictwo nie jest przeszkoda ani obciachem.Pozdrawiam
    • Gość: A. Re: jak bardzo nieśmialy ,przystojny facet ma pod IP: *.chello.pl 19.09.06, 00:06
      czemu mi się wydaje że jesteś jakimś frajerem co myśli że wyrwie pannę na forum
      tym 'przystojny i bogaty'? jakoś mi się nei chce wierzyć;>

a jak to prawda --> sympatia.pl
      • siostra_gucia Re: jak bardzo nieśmialy ,przystojny facet ma pod 19.09.06, 08:11
        buhahahahhaha przystojny i bogaty buhahahaha, zapewniam cie ze jesli tak by było to dziewczyny by waliły do ciebie drzwiami i oknami SAME nie musiałbys ich podrywać :D, wątpie zebyś był prawiczkiem tak jak przedmówca podejrzewam ze szukasz naiwnej do "wyrwania"
        • ghostdogg [...] 19.09.06, 09:46
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: A. Re: jak bardzo nieśmialy ,przystojny facet ma pod IP: *.chello.pl 19.09.06, 11:59
            na pewno nie ma faceta, który jest jednocześnie prawiczkiem, przystojny, bogaty
            i 28-letni.

w piwnicy cię trzymali?!
            • zbuntowany_aniol2 Re: jak bardzo nieśmialy ,przystojny facet ma pod 19.09.06, 12:17
              prawda..jakbys byl taki przystojny i bogaty to nie musialbys robic pierwszego
              ktoku same laski by ci sie podkladaly...ale prowokacja!
            • zenia78 Re: jak bardzo nieśmialy ,przystojny facet ma pod 21.09.06, 19:41
              to moze sie spotkamy i sprawdzimy.Gwarantuje Ci ze nie jestes bardziej niesmialy niz ja.
    • Gość: n.e.o Poznaj siebie i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 12:50
      ... i daj się poznać innym.

Jeśli masz kasę to wystarczy wyskoczyć do jakiegoś baru, położyć 2stówki barmanowi i czekać 16-stki same się do bądą ciebie garneły :)

Nędzny TROLL !!!!
      • Gość: ostra m Re: Poznaj siebie i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:33
        jak taki niesmiały jesteś ale i przystojny to zgłos sie do mnie ato cie osmiele
        • Gość: :) Re: Poznaj siebie i ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:34
          A ile bierzesz?
    • Gość: ... Re: jak bardzo nieśmialy ,przystojny facet ma pod IP: *.srg.vectranet.pl 21.09.06, 08:10
      jakbys byla faktycznie bogaty i przystojny to zadna laska z okolicy by Cie nie
      przepuscila, kobiety juz takie sa ze ciagna do tych z wieksza kasa, maja to w
      genach :D no chyba ze faktycznie trzymali Cie w piwnicy :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka