karka831 01.10.08, 14:39 ... przystojna kobieta? ;P Pytanie nie tylko do panów. ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: Jak wygląda..? 01.10.08, 14:41 Przystojna kobieta wygląda bardzo dobrze. Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: Jak wygląda..? 01.10.08, 14:42 nie lubie okreslenia przystojna kobieta i ladny mezczyzna:P Odpowiedz Link
karka831 Re: Jak wygląda..? 01.10.08, 14:43 Ja też nie. Babcia moja tak mówi i wiele starszych pań zresztą. ;P Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: Jak wygląda..? 01.10.08, 14:45 a no tak, to zapytaj babcie na kiedy okreslila by kobiete przystojna, a kiedy ladna, sama jestem ciekawa;). I to samo dot.mezczyzn Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: Jak wygląda..? 01.10.08, 14:46 dita.von.teese napisała: > a no tak, to zapytaj babcie na kiedy okreslila to "na" przez pomylke napisalam:) Odpowiedz Link
karka831 Re: Jak wygląda..? 01.10.08, 14:48 Pytałam kiedyś,ale definicja babci jakoś mnie nie przekonuje. Z tego co pamiętam jej zdaniem przystojna kobieta jest zadbana, elegancka, wysoka i szczupła. ;PP Ale muszę dopytać. Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: Jak wygląda..? 01.10.08, 14:50 acha, tak myslalam ze nie jestem przystojna, bo nie jestem wysoka;() Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Jak wygląda..? 01.10.08, 14:45 To zależy, ja mogę Ci tylko powiedzieć co mi się podoba w kobietach, ładna pupa, ładne piersi i miły uśmiech. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Jak wygląda..? 01.10.08, 14:46 no wąska w talii szeroka w barach długie włosy albo krótkie kaloryfer na brzuchu umiesnione uda ładne oczy i uśmiech ładne ręce ładny tyłeczek niezła dupcia zajebiste pośladki jędrny kuperek spręzysty zadek i tak dalej;) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: Jak wygląda..? 01.10.08, 14:51 ma uprasowane majtki i wykrochmalony stanik Odpowiedz Link
funny_game Re: Jak wygląda..? 01.10.08, 15:00 Mi się kojarzy z 40-letnią zadbaną, ładną, szykowną babeczką. Czyli za kilka lat, jak się wzbogacę, zrobię se kilka operacji plastycznych, powiększę cycki, zmniejszę tyłek, obkupię w ciuchy i kosmetyki i się w końcu zamknę to będę ja! Odpowiedz Link
trypel Re: Jak wygląda..? 01.10.08, 15:54 dla mnie takie określenie można zdefiniować tak: przstojna kobieta to taka o której nie można powiedzieć że jest ładna ale która robi wszystko żeby taka być czyli stara sie ubrać, zadbać i wygladać... a że nie zawsze wychodzi to za staranie ma to "przystojna" Odpowiedz Link