Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      psychologia

psychologia

(5 wyników)
    • A problem jest taki: Od 1.5 roku jestem w związku ze wspaniałym mężczyzną. Pierwszy rok był jak z bajki- wielka miłość,wielkie emocje i bliskość,jeszcze nigdy w życiu nie byłam tak szczęśliwa.Potem nagle- gdy poczułam się pewnego wieczoru bardzo zraniona- wszystko się odmieniło. Poczułam,że coś jest "nie tak". "A może ja go jednak nie kocham?" Wczesniej zupełnie od niego uzależniona, nagle poczulam się niezależna, niepodatna na zranienie. Po prostu z dnia na dzień, a nawet z seku...
    • Co powiecie na to: podobam mu się bardzo. Ale nic nie robi, żeby nawiązać bliższą znajomość. Dotychczas jak mężczyzna okazywał mi takie zainteresowanie, to zaraz potem następował ciąg dalszy tzn propozycja spotkania. Tu nie nastąpiła, więc zaczęłam delikatnie go zaczepiać. Zareagował komplementami, spojrzeniami, flirtowaniem i koniec. Więc zaczęłam go bardziej konkretnie zaczepiać. Reakcja jak wyżej. I koniec. Chciałam spasować, ale zabrnęłam dalej, bo już mnie to wkręciło. Zapr...
    • Witam wszystkich Panów. Zwracam się do Was z wielką prośbą... Otóż studiuję psychologię i piszę pracę magisterską na temat nieśmiałości (dokładnie o jej związku z samooceną). Niestety wciąż brakuje mi mężczyzn do badania a czas goni... Także byłabym Wam bardzo wdzięczna za wypełnienie trzech krótkich teścików, które nie zajmą Wam więcej czasu niż 10 minut. Testy są anonimowe, nikt nie będzie miał w nie wglądu a ja jedynie wylicze średnie. Zainteresowanych powiadomię o rezultatach c...
    • Witam. Jestem studentką wydziału Psychologii w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej. W związku z prowadzeniem badań do pracy magisterskiej dotyczących związku między poczuciem humoru a samopoczuciem psychicznym osób w późnej dorosłości poszukuję Panów w wieku 55-70 lat. Ankieta jest bardzo prosta i zajmuje ok 20-30 minut. Zainteresowanym prześlę na maila. Bardzo proszę o pomoc. Mój adres: nek9@gazeta.pl
    • Bez mężczyzny żyć się nie da 30-03-2001 12:07 Dlaczego kobiecie nie wolno nie rodzić, żyć samej, pracować i dobrze zarabiać? To tendencyjnie sformułowane pytanie zadała mi młoda, zapewne początkująca feministka, najwyraźniej nie zorientowana we współczesnej wiedzy z zakresu psychologii i socjologii kobiety - nie mówiąc już o znajomości praw boskich i naturalnych. Naturalne i właściwe Popatrzyłem na nią ze współczuciem, posadziłem wygodnie, wziąłem za ręce i głębokim głosem za...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się