psychologia

(8 wyników)
  • Czy ktoś studiuje na tej uczelni psychologię? Bardzo proszę o maksymalną ilość informacji!!! Jakie przedmioty są na 1 roku? Jacy wykładowcy? Czy więcej jest wykładów czy ćwiczeń? Jaki poziom? Jaka atomosfera? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedz!!! Pozdrawiam bardzo ciepło.
  • oprocz uw i wyzszej szkoly psychologii na chodakowksiej jest jeszcze gdzies ten kierunek? chetnie tez nawiazalabym kontakt z kims studiujacym, zeby zapytac, czy jest to wogole mozliwe - polaczyc ten kierynek studiow z dosc wyczerpujaca praca?... rua@gazeta.pl
  • WSFIZ(4)

Hej czy polecacie tą szkołę na pawiej? Interesuje mnie glównie politologia.
  • SWPS-jak tam jest??
  • Witajcie! Czy ktoś ma, lub miał styczność z tą placówką? Można ją polecić? Chodzi o kierunek Zarządzanie i Marketin ze specjalizacją "Zarządzanie Zasobami Ludzkimi". Z góry thx za info. Pozdrowionka.
  • Mam wielką prośbę o radę: planujemy z narzeczonym przeprowadzkę do Warszawy, obecnie mieszkamy w Poznaniu, studiuje tu psychologie i jestem teraz na drugim roku. chciałabym się przenieść na UW ale z tego co do tej pory słyszałam od znajomych którzy z Wa-wy przeszli do Poznania to panuje tam straszny "wyścig szczurów", zarywa się nocki i trzeba walczyć o średnią. wydaje mi się że coś nie bardzo te opinie bo tu, tj. na UAM-ie panuje fajna atmosfera, uczyć się trzeba ale jest ok. no więc ...
  • Witam. Mam problemo. 10 lat temu skończyłem technikum budowlane no i teraz nadszedł czas na studia ;-) Najbardziej by mi pasowało Zarządzanie i Marketing a jeszcze bardziej Psychologia. Problem w tym, że matma to coś, o czym już zupełnie zapomniałem. Stąd poszukiwanie uczelni bez niej. Mieszkam w Wawie, i tu lub w niedalekiej okolicy chętnie bym znalazł sobie szkołę. Zapomniałem dodać, że oczywista zaocznie, no i może licencjat :-) Z góry dziękuję za podpowiedzi :-) Pozdro 4all
  • Studia,czy kurs? Przypuszczam,ze to ostatnie bo jako zywo prawdziwe studia nigdzie nie trwaja rok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się