Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      psychologia

psychologia

(7 wyników)
    • Mam pytanie do studentow i studentek psychologi... Jak jest na tym kierunku?? Bardzo duzo nauki Jestescie zadowoleni z wyboru?
    • czesc mam do was ogromna prosbe!! chcialabym w tym roku zdawac na uniwersytet na wydzial psychologii czy mozecie mi dac pewne porady jak tam sie dostac?? bardzo bym was prosila o testy na psychologie z wczesniejszych lat jesli to tylko mozliwe naprawde bardzo mi zalezy dzieki z gory trzymajcie sie cieplutko :*
    • W ubieglym tygodniu skonczylam 30 lat.Mam dobrze platna prace,moj maz tez.Wlasciwie nic nam do szczescia nie brakuje(wlasne mieszkanie,samochod,wczasy za granica),gdyby nie potomek.Czuje,ze to bylby dobry moment.Lecz moj maz tak zasmakowal w tym,ze zyjemy bez obowiazkow,ze nawet nie chce slysze nic na ten temat.Wie,ze od dobrych 7 lat jem tabletki hormonalne,wiec nie ma obaw,abym zaszla w ciaze.Ale ja tak dluzej nie chce.Nie ciesza mnie czeste wyjazdy,ani dobra materialne.Ja bardz...
    • pomalu mi przechodzi, ale mialam gruba depresje spowodowana m.in zle wybranymi studiami, poniewaz w tym roku bedzie licencjat wiec nie bede z nich rezygnowac, warto miec i taki licencjat. Jestem na studiach ekonomicznych - kompletnie nie moj typ. Jestem raczej humanistka. Niestety, jestem dosyc dziecinna i nie potrafie okreslic, co moglabym studiowac - nawet nie znam wiekszosci kierunkow, tylko te ,,typowe", a czasem sie slyszy, ze ktos studiuje cos nietuzinkowego, ale i z przys...
    • Witam, mam na imię Karina , mam 26 lat i ogromną chęć iść się uczyć. Wcześniej nie miałam możliwości studiowania ale teraz to inna sprawa. Jest tylko jeden problem, a mianowicie taki ,że zupełnie nie wiem jaki kierunek wybrać. Czy jest może jakaś strona internetowa albo coś w tym rodzaju bym mogłą dojść do tego co chcę studiować? Bardzo dziękuję za poświęcenie mi chwili uwagi Pozdrawiam Karina
    • Witam chciałabym zapytać czym sie różnią studia WIECZOROWE od ZAOCZNYCH i na czym one polegają,tzn.chodzi mi o to czy studia WIECZOROWE da sie pogodzić z dziennymi??I ile razy w tyg. odbywają sie zajęcia na studiach wieczorowych. Może ktoś z Was studiuje dziennie i wieczorowo?Chciałabym zacząć drugi kierunek,który można studiować jedynie wieczorowo i nie wiem czy sobie poradzę-czy pogodzę dzienne studia z wieczorowymi. czekam na odpowiedzi, pozdrawiam
    • nasza kochana mag. inż. okazała się oszustką!!! tak przynajmniej twierdzi... jak myślicie: -czy faktycznie studiuje psychologię? -a może to 16-nastka szukająca sensacji? -a może...? -- ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się