Forum Nauka i edukacja Matura Języki obce
ZMIEŃ
      psychologia

psychologia

(4 wyniki)
    • Wybiera sie może ktoś na psychologię na UMCS? Albo wogóle na UMCS? Napiszcie jak Wam poszło, ja najberdziej jestem niezadowolona z polskiego(szczególnie po przejrzeniu klucza), który dla mnie jest najważniejszy :(
    • chciałabym się zorientować kto wybiera się na psycholgię stosowaną na UJ - jeśli możecie podajcie mniej więcej wyniki z matury (oczywiście prawdobodobne) bo nie wiem czy jest sens w ogóle tam próbować(podobno 8 w kraju najbrdziej oblegany kierunek) ;-/
    • czesc wszystkim:)zastanawiam się kto z Was startuje lub bedzie sie starał o przyjęcia na studia na psychologie badż filologię?ja wlasnie mam te dwie opcje ale chcialabym wiedziec czy moze ktos ma podobne plany do mnie.Pozdrawim wszystkich:):):)
    • moja mama ostatnio zapytała koleżanki anglistki (podstawówka) a propo egzaminu rozszrzonego z angielskiego. Babka twierdzi że poziom jest zbliżony do poziomu first, zwłaszcza forma pisemnna. Początkowo przymierzałam się do podstawy (+ biol. rozsz. i pol. rozsz.) jednak usłyszłam od tegorocznego maturzysty że bez rosz. mogę zapomniec o studiach (mój przypadek - psychologia). Jak to jest z tym rozszerzeniem? Postanowiłam zakupić Matura Compation na poz. rozsz. i jednak do maja prz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się