psychologia

(5 wyników)
  • Dziewczyny, jestem bardzo ciekawa czy wśród nas są przyszłe psycholożki. Ja jestem buli. Skończyłam filologię hiszpańska, ale od dawnw marzyłam,żeby studiować psychologię. To moje niespełnione marzenie i chyba już troszkę za późno na następne 5 lat studiów. Dlatego pytam was, czy to ciekawy kierunek, czy dużo się dowiadujecie o sobie, jakie macie zajęcia, co chcecie potem robić. Ja wiem, że panuje przekonanie, że na psychologię idą osoby z problemami psychicznymi. Może. Na terapii...
  • Zastanawia mnie jedna sprawa, dlaczego osoby chore na anoreksje, bulimie tak strasznie lgną aby dostac sie na psychologie...powiedzcie mi dlaczego niektore z Was bedac chorymi chca isc na psychologie?
  • mam 19 lat...chorowałam na anoreksje..potem na bulimie...pomimo tego skończyłam szkołe z wyróżnieniem...i dostałam sie na psychologie..chce pomagać dziewczyną które przeżywają to piwekło myśle, że be dę w stanie im pomoc..pomimo tego,że choroba czasami wraca w bardzo trudnych momentach Mówie jej oficjalnie dowidzenia mam to za soba..narzie powodzenia w walce na śmierć i życie mi się udało ..wam też może
  • Kochane postanowilam zalozyc forum, ktore moze pomoze troszke wam przy wychodzeniu z choroby. Dla mnie takim forum, bylo to forum, ale naszczescie udalo mi sie wyjsc z choroby. Teraz mam wielkie plany na przyszlosc i mam nadzieje ze wypala. Moge sie z wami podzielic. Chce studiowac w dwoch kierunkach gastroenterologii i psychologii. Przez pierwsza czesc mojej "kariery" chce pracowac jako gastroenterolog i chce uzbierac pieniadze na najwieksze moje marzenie. Chce wybudowac specjalny dom w ktor...
  • chodzi o to ze bylo pelno i problemow roznych u Was i u mnie..w zwiazku z tym na palcach u 1 reki mozna policzyc osoby przebadane..i juz to trwa dluuuugo a ja potrzebuje niedlugo miec badanie zrobione..dlatego tez zwracam sie o prosbe do tych co nie podali maila o podanie..chodzi o wypelnienie kwestionariusza i przebadanie sie programem komp.....a te co zapomnialy o mnie to sie przypominam:) (badanie anonimowe,licza sie wyniki srednie calej grupy,bardzo mi zalezy:) mozecie tez zgl...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się