psychologia

(10 wyników)
  • Moj syn Grzegorz jest własnie w klasie maturalnej Technikum Łacznosci ze specjalizacją - Elektronika. Poinformował mnie,że nauki ścisłe już go nudzą i ma zamiar zdawać na Psychologię. Czy niepotrzebnie sie martwię? Prosze popatrzec w jego horoskop,czy ma jakiekolwiek predyspozycje w tym kierunku? Urodził sie w Krakowie 20.12.1983 r o godz.15.35 Za odpowiedż bardzo dziekuję.
  • Czy ktoś skończył taka szkołę lub do niej chodzi i mógłby podzielić się opinią na temat szkoł: poziomu nauki itd.
  • Jestem po wrazeniem pani Kowalik. Niedawno skorzystalam z jej wrozb i dostalam pare linijek psychologicznego belkotu. Sprawdzilam sobie potem te pania na forum i w internecie, na youtube sa pewne filmiki (jak ten: www.youtube.com/watch?v=riT3SG_eWpA) - alez to, co ta pani uprawia to jest cos w rodzaju psychoanalizy. No i byloby OK (choc nie do konca, bo chyba nie powinno sie tego robic bez kontaktu osobistego), gdyby nie fakt, ze ta pani nie posiada, jak podejrzewam, zadnego wyksztalcenia w ...
  • czy wrózby spełniaja sie w 100%....czy wrózka moze zle zinterpretowac karty?...chyba nie ma sensu dowiadywac sie o cos co i tak nastąpi.... jak sadziecie?
  • Czy ktoś słyszał o niej lub u niej był ?
  • Witam serdecznie. Chciałabym zapisać się do szkoły wróżek ;) Które szkoły polecacie? pozdrawiam serdecznie:)
  • Po rozmowie z Satis poczulam sie tak jakbym byla na wizycie u psychologa,zastanawiam sie czy to co mi powiedziala bylo wróżbą, czy prognoza psychologiczna
  • Potrzebuję bardzo... Kasia
  • Proszę mi polecić dobrą literaturę do nauki podstaw astrologii i ewentualnie dobrego nauczyciela, jeśli Pani nie organizuje kursów astrologii. Pozdrawiam
  • Witam, przeglądam forum od jakiegoś czasu i w końcu zebrałem się na odwage. :-) Czy coś dowiem się na mój temat od wróżek. Urodziłem się 30 08 1974 w Warszawie około godz. 5.15. Dziękuję i pozdrawiam Artur

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się