psychologia

(5 wyników)
  • Napiszcie mi proszę czym różni się psychologia stosowana od tej zwyczajnej... I na którą trudniej się dostać :)
  • co bedzie się bardziej liczylo - wyniki matury, czy ilosc punktów z TUSa? i czy oni beda te punkty (czy procenty) sumowali tak po prostu, czy maja jakis przelicznik? z gory dziekuje za pomoc:) pozdrawiam?
  • czy kryterium na psychologie UJ jest jedynie dostarczenie swiadectwa maturalnego (stara matura) juz bez zadnych egzaminow?
  • U mnie na koncie jest tylko że nie dostałam się i że przyjdzie do domu. Szczerze powiedziawszy nie jestem usatysfakcjonowana... sprzyja to ciut korupcji czy coś? :) Kurcze, w Warszawie znikają listy, w Krakowie: nie dostałaś się ale nic więcej się nie dowiesz. To sztuka zostać psychologiem... PS. A może to wpływ promocji Harry'ego Pottera??
  • Hej:) Gdzie zamierzacie mieszkać w Krakowie:>? Akademik, stancja?? Ja się właśnie zastanwiam... Niestety moja przyjaciółka nie dostała się na UJ, a sama raczej nie będę w stanie wynająć całego mieszkania.. Może znajdę tu współlokatorkę/współlokatorki :)(ew. współlokatórów :]) Mieszkanie 2-3 pokojowe dla 3-5 osób wychodzi taniej i wygodniej niż akademik. A atmosfera tez może być fajna :) A może udałoby się znaleźć mieszkanie na Kazimierzu, blisko uczelni :) Pozdrawiam i czekam na o...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się