reni

(5 wyników)
  • w Poznaniu jest dostępna w sprzedaży Escada Collection i chciałabym znaleźć kogoś, kto byłby tak uczynny i kochany, że pomógłby mi w zakupie tego zapachu. Wiem dokładnie gdzie jest dostepny flakonik tego zapachu, oczywiście przed zakupem przelałabym pieniądze na konto razem z kosztami wysyłki :) byłabym niezmiernie i dozgonnie wdzięczna za pomoc pozdr Mad PS. specjalne podziękowania dla Kalii i jej poszukiwań :)))
  • Po wielu testach w pefumerii i upajaniu się tym zapachem, w końcu zakupiłam, dzisiaj do mnie dotarł ciężki flakon 50-ki, otworzyłam z niemałym podnieceniem :) Od razu psiknęłam na nadgarstek i ... no własnie i wielkie rozczarowanie :( Nie było eksplozji anyżku, która zawsze czułam, pomyślałam, że może to wina pozostałości jakiegoś zapachu na mnie albo nowości buteleczki, więc poleciałam pod prysznic i spryskałam nadgarstek jeszcze raz - i to samo, totalne fiasko, więc kolejna prób...
  • Podobno są dwa rodzaje Wild Musk: stare dobre Wild Musk i Exclamation Wild Musk Coty. Nie wiecie czy to ten sam zapach?
  • jakie Waszym zdaniem powinno byc pizmo doskonale? zwierzece, fizjologiczne, czy tez transparentne, miekkie, czystne, z dodatkami czy solo?
  • Kurczę, co tak cudownie w tym zapachu osiada, jakby na jego dnie... Dziś miałam spotkanie z panią pachnącą właśnie tym cudem, którego jestem od dawna fanką... I nie mogę go rozgryżć... Zwłaszcza, że słoń mi nastąpił na nos jeśli chodzi o rozróżnianie poszczególnych nut. W JPG Classic nuty tak cudownie zmieniają się i wibrują, że chyba nie znam innego tak wyrafinowanego zapachu...Wy, wybitne nosy na pewno to coś wyczuwacie... Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się