reni

(3 wyniki)
  • Od razu pisze zeby nie straszyc ze Renia to pieszczotliwa nazwa mojego renault numero 5. Chlip chlip renia stała ponad rok pod domem bo jakos stracilam do niej serce a i ona do mnie go nie miala - nie palila i juz..miesiac temu jakby to powiedziec, nieco mi sie poprawilo i zainwestowalam w swoja renie cala moja pencje reanimujac ja ze skutkiem dobrym. cala szczesliwa wybralam sie dzisiaj na bielany i wrocilam bez reni:( no cholera umarla mi pod ikea i stoi tam bidula, na dodatek je...
  • Moja kluska dziś o 6 rano powiedziała pass i musiałem na Okęcie taryfa smigac by do pracy się nie spóznic. A co do prezy- DĘTA to kiedyś miałem zazczyt jechac z samym Gierkiem windą i to bez żadnej ochrony. Dziś kurdupel zasłania się czym i jak może przed elektoratem !
  • w sumie to boje sie juz cokolwiek pisac na tym forum zeby po pysku nie oberwac, ale mysle sobie ze jesli o pomoc prosze to moze sie uda:) niektorzy z was pamietaja opowiesci o mojej reni ( opowiesci z czasow gdy na forum bylo milo i sympatycznie:)..otoz renia skonczyla juz 21 lat i postanowilam ze czas opuscic rodzinne gniazdko....ale nie wiem gdzie ja poslac...pytanie brzmi: gdzie moge sie udac by spieniezyc renault 5 rocznik 86 - jezdzi nienajgorzej choc z kazdej pordozy wrac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się