reni

(10 wyników)
  • Witam serdezcnie, kilka tygodni chodzenia wokół zapachu lipy i niestety w Galerii Mokotów juz go nie ma... Poszukuję zestawu woda toaletowa + balsam/zel do kąpili o zapachu lipy, cena 119 zl. Gdzie moge go jeszcze znalezc w Warszawie? W Atriuum? Albo w Olsztynie? Renia
  • Nałożyłam na moje średnioblond włosy open color 8b jasny blond beżowy i ... Nic!! Nici z jasnego blondu - jest jakiś rudawy, tak jakby ktoś podmienił butelkę w opakowaniu. Nie rozpaczam bo efekt jest jakby go nie było, ale po co ten rudy odcień????? Odradzam.
  • Dziewczyny proszę napiszcie więcej o tym schorzeniu. Rozumiem, że chodzi o nadmierne rogowacenie pięt, ale czym konkretnie się objawia i najważniejsze - jak to leczyć. Co na to dermatolodzy?
  • Do odwodnionej skóry? CZy algamarina czy Dermicea, czy co? Mam ochotę wypróbować tę firmę, ale nie wiem który krem będzie dla mnie najlepszy. Nie cierpię lekko tłustego filmu, który zostawia większość nawilżających. Jak to jest z Dermiką pod tym względem?
  • Mam 23 lata, 172 cm wzrostu, waze... na pewno ponad 65 kg (dawno sie nie wazylam) i mam ogromny brzuch, pomózcie mi jakos schudnac! Jestem strasznym obzarciuchem, rano MUSZE zjesc sniadanie, w pracy siedze 8 godzin wiec tez, w domu jestem dopiero po 17.00 bo dojezdzam, zanim cos ugotuje i zjem to juz jest 18,30 i nie mam na nic ochoty ani czasu (bo studiuje i ucze sie do poprawki) Chcialabym schudnac, próbowalam wielu rzeczy ale nic z tego Doradzcie mi cos PLIS!! Z góry dzieki :)
  • Przymierzylam dzis piekna sukienke i mam dylemat.. Czy wypada na slub i wesele pojsc w sukience czarnej z bialymi obwodkami/lamowkami i w biale groszki? Sukienka jest bardzo elegancka i ma tez swoja wersje-negatyw czyli biala w czarne groszki,a le nie ma mego rozmiaru, przynajmniej na razie. No i w tej czarnej chyba mi ladniej. Renia
  • Czesc, jak oceniacie te kosmetyki w kategorii uczulania i skutecznosci? Zastanaiwam sie nad LRP z wit C. Renia
  • Mam pytanie: jakie sa pzrecietne ceny trwalego (minimum 5 dni) manicy\ure w Warszawie? Do tej pory robilam w 2 miejscach w W.: - Galeria Mokotów - 33 zl za French (razem z "obróbką" na mokro, drewnianym patyczkiem). Dokładność - ok, ale bez rewelacji, trwałość - 2-3 dni, potem coraz gorzej. inny niz French - ok 30 zl - Nałeczowska róg Sobieskiego - 32 zl (razem z obróbką mała obrotową pilarka do spiłowywania skórek, namoczenie itp). Dokładność - lepiej niż w GM, trwalość 3-4 dni. inny...
  • Pod oczy - usuwa cienie? Ja mam aż żyłki widoczne pod skórą. Znajoma mi powiedziała, że to złe krązenie limfatyczne. Można na to jakoś poradzić? PS Ile kosztuje ten kremik?
  • Witam Bylam ostatnio na kilku malowaniach firm troche lepszych i tych troche mniej,i po n-tym razie naszla mnie taka refleksja czy aby te panie naprawde znaja sie na rzeczy??? Otoz w moim przypadku nie wiedziec czemu zawsze powtarza sie schemat:dla mnie-lata panie zalecaja : blekitny (taki jak bezchmurne letnie niebo) cien do powiek zaciagniety bardzo wysoko az po luk brwiowy(cos a la niebieska panda) i szminke z odcieniem sinosci.Ostatnio to zaczelam nawet szukac po wyjsciu bra...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się