reni

(12 wyniki)
  • Ktoś mi powiedział, że kończysz ... lat, niech na kolana padnie dziś świat, niech Ci poranek szczęście przyniesie, niech los pieniążkami wypełni Twą kieszeń...
  • Pozdrawia wszystkich, przesyła całuski i różne serdeczności. Jest zachwycona Kijowem, chociaż widziała go tylko z samolotu i okien samochodu. Temperaturę ma wspaniałą 28 stopni. Bardzo podoba jej się duża ilość zieleni w mieście. Może do nas wieczorkiem zaglądnie.
  • Jest bardzo zapracowana,odezwie się po 20-września jak dzieci pojadą do siebie.Dziękuje Wam dziewczyny za przesyłki i bardzo tęskni za nami,ale niema czasu na pisanie. Oj,brakuje nam Reni,brakuje!!
  • poniewaz Twoj prywatny watek, az kipi od nadmiaru tu skaldam Ci zyczenia imieninowe zyczac dużo szczęścia, zdrowia i słodyczy usciski
  • Serdecznie pozdrawiam, po krotkiej nieobecnosci(ktora w/g mnie trwala wieki) z przepieknej, choc w ostatnie dni bardzo zimnej Ukrainy. Caly prawie tydzien minal mi na poznawaniu drogi do przedszkola wnusi(3km), ktora wiedzie przez centrum Kijowa. Podziwianie Kijowa i uliczek przepieknej dzielnicy Peczerska, podgladanie mieszkancow, podziwiam odwazne (karnawalowe wprst ubiory, urzedniczek panstwowych), zieleni, zachowan dzieci i mlodziezy. Ot, tak po prostu, mialam czas na dosc dokl...
  • Dziś zapraszam, na część pierwszą. Będzie to spacer po parkach Kijowa, położonych na Dnieprowej skarpie. Znajduje się tu zespół parków, łączących się alejkami. Teren przeogromny, bo ciągnie się prawie przez całą długość prawobrzeżnego Kijowa. Są to parki : "Park Wiicznoj Sławy, poświęcony tym, którzy zginęli w Wielkiej Wojnie Ojczyźnianej, park "Askoldowa Mohyla"(w którym nie byłam), "Maryijnśkij Park", "Chreszczatyj Park" i park "Wołodimirśkaja Hirka", oraz park miejski. Nie ma g...
  • Dla regine,,,,,,, Autor: vogino55 Data: 05.04.05, 23:44 Witam. Spróbuj tu blw@ilw.org.pl moja Pani napisała ale jak na razie bez odpowiedzi hehe Wojciech _____________________________________________________________________________ Link do części I: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=22429921
  • Masz leniuchu następną odsłone, ale salonik to sobie już urządź sama ;) Link do poprzedniej części: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=48696212
  • ..życzę wiec tradycyjnie zdrowia,miłosci i pieniędzy.
  • Dziś mam taką swoją małą rocznicę, małe święto :) 20 lutego, 2 lata temu, "weszłam" ze strachem, na to forum. Nic nie wiedzałam, o takich formach kontaktu z ludzmi. Coś tam słyszałam, ale nigdy nie nawiązywałam znajomości poprzez internet. Zostałam w pewnym momencie życia "skazana" na taki kontakt. Nie wiedziałam jak się zachować, co wypada a czego nie. Co mam napisać, jak się uśmiechnąć czy zapłakać... Kochani, dziś mijają 2 lata jak jestem z Wami. Piękna rocznica :) Bardzo dużo W...
  • A jaki był Wasz ???? Bo ja (wreszcie) poznałam OSOBIŚCIE bardzo pozytywną, mądrą, empatyczną i ciepłą osobę - Renię. Wiedziałam, że nie zawiodę się, bo przecież znałam ją już trochę z naszego Forum,.... jednak zawsze jest ten mały znak zapytania - czy real jest równy virtualowi ( ? ) Ale i tym razem moja intuicja nie zwiodła..."nasza" Regine jest właśnie taka, jaką ją sobie przedstawiałam czytając tu, na Forum, jej posty. Zdradzę małą tajemnicę : - Ona mi powiedziała, że bała s...
  • Ze smutkiem, ale muszę Was pożegnać.... Szkoda, że dotarło do mnie to tak późno...:((( Kiedyś może do popisania.... Dziękuję Wam Wszyscy, za WYSZYSTKO :(((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się