reni

(6 wyników)
  • Witaj serdecznie! Ze wzgledu na nasza prace szukam szkoly rodzenia czynnej od 19:00 w tygodniu i najlepiej zeby byla blisko Marynarskiej/Galerii Mokotow/Domaniewskiej albo blisko Sobieskiego. Moze znacie takowa i mozecie polecic? Jestem w 19 tyg wiec chyba czas sie powoli rozgladac? Renia
  • Witam i serdecznie pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy. Mam pytanie - w którym tygodniu najlepiej wykonać USG, aby lekarz mógł bez problemu ocenić rozwój serduszka dziecka i oczywiście innych organów także. Podobno jest to możliwe tylko do któregoś tygodnia ciąży, bo potem serduszko jest zasłonięte przez żebra. pozdrawiam
  • mam do sprzedania pare ciuchow ciazowych, wiem ze to nie to forum, ale tu wiecej zainteresowanych. zdjec nie posiadam ale podaje co nastepuje: garnitur w kolorze oliwkowym, pare koszul (biale i blekitne) dwie sukienki letnie (wisniowa i granatowa) dwie sukienki uniwersalne (jedna czarna druga krotka granatowa) ogrodniczki w blekitną krateczke ubranuia są w dobrym stanie glownie H&M, Kappahl, ceny przyjazne, mieszkam w warszawie moj adres to sz.piotrek@wp.pl
  • Jestem w 18 tygodniu ciazy. Kazdy dzien to dla mnie radosc oczekiwania ale takze strach, ze moze sie cos wydarzyc i czy dam sobie rade. Czy Wy przezywacie to samo? Pozdrawiam Kasia
  • Wlasnie w piatek dowiedzialam sie ze mam cukrzycew ciazowa.Bardzo sie zmartwilam,bardziej o zdrowie dziecka.Chodziaz lekarz diabetolog uspokajal mnie ze dziecko moze sie urodzic zdrowe.Przez 5 godz. siedzialam w szpitalu po wynikach aby poczekac na badanie serca dziecka,potem czekac na oddziale patologi ciazy by ci dali glukometr i pokazali jak go uzywac,potem czekasz az przyjdzie do ciebie diabetolok i zada ci jeszcze rozne rozniste pytania.Aha i dadza ci liste diety jakiej musis...
  • DROGIE KOLEZANKI POWIEDZCIE JAKI JEST NAJLEPSZY MATERACYK DO LOZECZKA DZIECKA,CZY JEST TO PIANKOWY,KOKOSOWY,A MOZE POLACZENIE JEDNEGO I DRUGIEGO,MOZE ZNACIE CENY MATERACYKOW,BO JESZCZE SIE TYM ZA BARDZO NIE INTERESOWALAM AGNIESZKA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się