Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      reni

reni

(8 wyników)
    • Znalazłam w necie prezentacje przykładowych ubran stylu Reni Jusis i parsknełam smiechem , kobieta która faktycznie wygląda bardzo dobrze i stylowo wskoczyłaby w taki badziewny t-shirt reserved?U kogo jak u kogo ale u Reni widac ze inwestuje w ciuchy grubą kase , jej styl jest bardzo oryginalny. www.kobieta.wp.pl/gid,8677003,img,8677005,kat,55634,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=9
    • Czy Reni Jusis ubiera sie tylko w drogie ciuchy z wyzszej półki?Podoba mi sie jej styl ale nigdy jeszcze nie udało mi sie rozszyfrowac co za ubrania ma na sobie , czy ktos wie gdzie ona sie ubiera tzn w jakich firmach?
    • Uwielbiam ją, ale nie mogę uwierzyć w to co widzę. Czy to peruka??? gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=22&kat=24217&gid=8825087 gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=23&kat=24217&gid=8825087
    • na zywo w Poznaniu?taki czerowny kubrak i spodnica w falbanki-gdzie to dostane kobitki?pozdr!
    • ktora polska gwiazda jest wasza idolka?
    • Reni Jusis jest dla mnie guru dobrego smaku. Gdzie ona kupuje ubrania? Kto ją ubiera styliści ,czy sama taka zdolna?
    • gala.onet.pl/1,35245,1,1,reni_jusis,galeria.html lubie taką stylistykę, jak ze starych filmów.
    • Jaka śliczna Reni :) Dobra, może nie "śliczna", ale widać, że dziewczyna z charakterem, a nie kolejna pusta buźka trzynastoletniej modelki o oczach lalki. "Trendy" jakoś nie powalają świeżością, bo wszystko już było albo jest kontynuacją. Dobre zdjęcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się