Forum eDziecko edziecko Niemowlę
ZMIEŃ
      reni

reni

(5 wyników)
    • Z wielkim entuzjazmem podchodzę do rodzicielstwa bliskości. Cieszy mnie, że jest coraz wiecej kobiet, które są lub chcą być eko-mamami. Wywiad z Reni Jusis pewnie przybliży te idee wielu kobietom.
    • Tak sobie przeglądam fora dla przyszłych mam... i bardzo zaciekawił mnie temat powrotu pieluszek tetrowych.. porozmawiałam z moją mamą i ona powiedziała, że przy 2 dzieci codziennie prała ok.120 pieluszek tetrowych... (3 pieluszki na 1 wiązanko) i tak zastanawiam się nad tym, po co sobie utrudniać i tak bardzo ciężkie pierwsze miesiące gdzie uczymy się być "rodzicami"... Niby w imię ekologii..ale trochę mi szkoda samej siebie w tym wypadku..
    • Hej Mamusie!!! Od 13 tego marca jest mama 4 kg Piotrusia i zaczynam miec chyba typowe pytania :). Mam andzieje, ze tu znajde odpowiedzi. A teraz pkt 1 rejestracja - co trzeba ze soba zabeac procz zasw ze szpitala i 2x dowdow osobistych mamy i taty? 2. VAGOSAN - maz mi kupic na nasiadowki na krocze - ktos stosowal? widze ze w skldzie sa nast ziola: SKŁAD: liść szałwi, kwiat rumianku, ziele rdestu ptasiego, liść pokrzywy, kwiat nagietka, kora dębu. WSKAZANIA: * zapalenie sromu,...
    • kiedy najwczesniej mozna je zalozyc? szukam takiego ktore mozna jak najszybciej - bez wzgledu na to czy bedzie na plecy, brzuch czy biodro :) chce miec dziecko kolo siebie :) Renia
    • Witam serdecznie! Zamierzamy rodzic poza miejscem zamieszkania - 250 km od naszego domu. Chcemy pozniej w miare szybko wrocic do domu. Wlasnie. Czy ktoras z Was byla w podobnej sytuacji? Oczywicie mamy fotelik samochodowy, sprzet odp, bezpieczny smaochod itp itd. Po prostu nie chcemy siedziec w neiskonczonoc u rodzicow tylko wykorzystac 2 tyg urlop meza do adaptacji wspolnego zycia w domu. Podzielcie sie prosze waszymi doswiadczeniami. Ja osobiscie majac dni 6 przejechalam samocho...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się