Forum Turystyka Świat KARAIBY
ZMIEŃ
      resort

resort

(8 wyników)
    • Witajcie! Jakie są Wasze doświadczenia/ obserwacje dotyczące hotelu Natura Park Beach Eco Resort? Pod koniec lipca jedziemy z Tui na 2 tygodnie - po raz pierwszy na Dominikanę. :D
    • WItam, zamierzam sie wbrac pod koniec czerwca z neckermannem na Dominikane, czy ktos z Was byl moze w tym hotelu? ogolnie jak o wszystkich sa rozne oceny ale na holidaycheck szczegolnie lazienka cienko wyglada, prosilbym o jakies opinie osob, ktore byly o tym hotelu lub o jakims podobnym w podobnym przedziale cenowym, w tym hotelu jest za free wifi w lobby wg katalogu, jak to wyglada w innych hotelach?
    • Słyszałam,że jest tam remont i wiele obiektów jest pozamykanych,czy ktoś może to potwierdzić? Jaka jest różnica miedzy Grand Palladium Bavaro Resort&Spa a Grand Palladium Punta Cana ?widzę,że te dwa hotele są mylone nawet przez personel biur podróży
    • Czy ktoś był w tym hotelu? Wybieramy sie tam na początku września. Mamy duże wątpliwości bo opinie na jego temat są bardzo skrajne (na tripadvisorze) i sama nie wiem co sądzić o tym hotelu, mało nie kosztuje a ponadto jedziemy z małym rocznym synkiem i chciałabym by było tam all ok, albo nawet super ok (zwłaszcza pod względem czystości). I ta niestabilna pogoda we wrześniu: potencjalne huragany i deszcz... Będą wdzięczna za opnie i rady. Pozdrawiam:-)
    • JAK MACIE PYTANIA TO PYTAJCIE WŁAŚNIE WCZORAJ STANEŁEM NA POLSKIEJ ZIEMI
    • witam czy był może ktoś na wyspie Curacao i może służyć praktycznymi radami ? trafiliśmy na świetną ofertę, cena i hotel rewelacyjne! Chcemy jak najszybciej podjąć decyzje o rezerwacji żeby oferta nam nie uciekła dlatego szybko szukam osób które mogłyby coś powiedzieć na temat samej wyspy, pogody (wylot 08.10.) cen na miejscu, atrakcji, czy warto wypożyczyć auto itd. A może ktoś był w tym hotelu? Kontiki Dive Beach Resort ? Będę bardzo wdzięczna za każde info. pozdrawiam Kaja
    • wróciliśmy z Dominikany z Bavaro z hotelu Barcelo Palace - macie jakieś pytania?
    • Czy ktoś może podać stronę www hotelu gdzie zawarte byłyby szczegółowe informacje ,jak również mail do hotelu.Znalazłam tylko mail do riu ogólnie.Jakie wrażenia z tego hotelu,czytałam opinie bardzo pochlebne ale i takie sobie ,o wilgoci w pokojach i niezbyt miłego zapachu w związku z tym.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się