Forum Sport Narty
ZMIEŃ
      resort

resort

(8 wyników)
    • szukam czegos na wyjazd rodzinny z malymi dziecmi, kryteria: - jak najblizej - bede jechal samochodem dlatego raczej preferowalbym austrie - tanie karnety i noclegi - narciarsko to jesli bede mial dla siebie 3 :) dobre trasy to mi wystarczy (i tak nie bedzie czasu ani mozliwosci pojezdzic duzo samemu) - cos dla dzieciakow w poblizu, typu basen, lodowisko, osle łączki do nauki, fajnie by bylo gryby byly jakies trasy spacerowe, place zabaw czy pokoje zabaw - no moze juz nieco przesadzam -...
    • Wyjechalem z domu w piatek o godzinie 16.40. !7.10odebralem syna z pracy i jazda na most.Sniezyca na cztery fajery. Zastanawiamy sie z Stefanem czy wogole dojedziemy.Wjezdzamy na most juz ograniczenie predkosci ze wzgledu na ograniczona widocznosc. mamy zamontowany na szybie Brobiz ktory nam otwiera wszystkie bramki i sciaga forse za przejazd odrazu z konta.Pedzimy do Rödby na prom z predkoscia tak jak inni jada,wasko,zasypane okolo 65km/h do 70kmh.zDAZAMY NA NASTEPNY PROM NIE TEN CO B...
    • Witam, po pobycie w Falcade na feriach 9fajnie było!!!) chciałbym jeszcze w tym roku pojeździć 3-4 dni w Dolomitach. Oprócz Falcade nigdy tam nie byłem. Dlatego mam pytania,ze stron www nie moge doczytać: -czy z doliny Fassa jest połączenie na nartach z Sella Ronda? -jaką miejscowość polecicie aby było jak najwięcej połączeń na nartach do innych ośrodków?Myślę o Campitello albo Corvarze albo Arabba. -jaka miejscowość będzie najlepiej powiązana narciarsko ale również najbliżej autostrady....
    • Skydad, ty wszystko wiesz. Powiedz, mam ofertę wyjazdu do Arta Terme na tydzień, i jeżdżenie jest w bazie Zolcolan. Dojazd autokarem, hotel z basenem. Jechać tam czy szukać czegoś lepszego? Do dolomitów stąd to rzut beretem. Aha, nigdy jeszcze nie byłem w Alpach.
    • Przed chwila czytalem post Starucha z Corvary - uderzyla mnie mala ilosc sniegu - od 20 cm w dolinie do 80 cm w gorach - wydaje sie to byc malo. Jednoczesnie mozna sobie zobaczyc na stronach GAT'u o warunkach na Pilsku gdzie na trasach u samej gory jest 320 cm, nizej 150 cm. Moze ktos orientuje sie na ile wiarygodne sa takie informacje? Moze te 320 cm jest mierzone w zaspie przy lesie? Czy moze 320 cm po ratrakowaniu - to snieg powinien isc juz na rowno z lina wyciagowa orczyka ;) Czesto te...
    • W tym roku zastanawiam się nad wyborem pomiędzy Radstadt, Badgastein i Hinterglemm. Pomóżcie, ktoś był, jakieś uwagi?
    • Wczoraj pierwszy raz od 7lipca spadl snieg na Hintertuxgletscher,obecnie jest -4C na 3250m.Stubai rowniez jest bialutki i otwarty. Pzdr.Skyddad
    • Sunshine Village od dzisiaj otwarty (10 listopada) www.skibig3.com/onmountain/trail_maps/sunshine.htm www.skibanff.com/ Lake Louise od jutra 11 listopada www.skilouise.com/ Oba resorty informuja, ze to najlepsze warunki sniezne w poczatku sezonu od 15 lat! Jak pisze te slowa moi synowie sa juz na stoku w Sunshine Village :)))) A co w Alpach sie dzieje ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się