Forum Turystyka Europa Grecja i Cypr
ZMIEŃ
      resort

resort

(45 wyników)
    • Rozwazam powaznie hotel Blue Lagoon Resort na wyspie KOS na 2 tygodniowe wakacje w sierpniu ze swoja mama i 10 letnim synem. Czy to dobry pomysl przy tej konfiguracji osobowej? Jak oceniacie hotel, baseny, plaze, atrakcje dla dzieci (zjezdzalnie) , obsluge i pokoje? Co warto zobaczyc? Czego sie wystrzegac? Z gory dziekuje za pomoc
    • Poproszę o opinię
    • proszę o opinie o hotelu i miejscowości, a także plaży. hotel podobno jest po remoncie? dziękuję
    • Czy był ktoś w Hotelu Caretta Beach Resort & Waterpark proszę o opinie.A może polecacie jakiś hotel na wyspie Zakynthos dobry dla małych dzieci.
    • Czy ktoś był w tym hotelu, prosze o opinie
    • Witam, czy ktoś był może w tym hotelu ? na holidaychecku ledwie dwie opinie a w sumie hotel wyglada atrakcyjnie. Dzięki za pomoc. pzdr Robert
    • Hej! Pytanie kieruję do wszystkich, którzy byli w Hotelu Sandy Beach Resort na Korfu. Lecę tam po raz pierwszy z małym dzieckiem. I nie wiem czy mam zabrać ze sobą zapas pampersów (czy można bez problemu je kupić na miejscu?), czy zabrać jedzenie słoiczkowe dla dziecka, kaszki i deserki czy raczej zaopatrzyć się na miejscu, i jak z zabawkami do wody - zabrać czy kupić na miejscu. Czy w pobliżu znajduje się jakiś supermarket który ma w ofercie większość rzeczy dla małych dzieci. I czy j...
    • Widzę, że Scan Holiday znów na w letniej ofertcie hotel Delfinia Resort w Kolymbii. Stanowczo odradzam ten hotel. Pokoje - normy, pełno karaluchów. Ale to jeszcze nic. To jeszcze dało się przeżyć jak również niezbyt miłą obsługę zarówno w recepcji, barze i restauracji. Najgorsze było żarcie. Mówię Wam ochyda. Jak wyglądały śniadania: - mortadela której nienawidzę, jajca, pomidory, bezpłciowy ser Teraz obiadokolacje: - zupy lury, ziemniary albo frytki, jakaś padliwa do tego, fasolk...
    • jak w tytule. Znalazłam same stare informacje dotyczące tego hotelu i tylko 62% rekomendacji na holidaycheck. Czy tam jest tak kiepsko?
    • czy ktoś zna ten hotel ? będę wdzięczna za opinię - góry dziękuję !
    • Czy ktoś może był w ostatnim czasie w Aquis Vasia Beach Resort??? jeśli tak bardzo proszę o aktualne opinie :-) Pozdrawiam W.
    • Czy ktoś zna? Będę wdzięczna za informacje
    • Witam, Gorąco polecam ten hotel ,wszystko czego dusza zapragnie, wszędzie blisko, cisza od angielskiego bydła, plaża 5m,sklepy tawerny w Stalis 50m , baseny rewelacja, jedzenie bdb+ różnorodne.Desery rewelka,baklava rewelka, panna cota bdb, drinki ,piwo,lody i napoje firmowe! Pokoje codziennie sprzątane, obsługa wzorowa. Jeśli zwiedzanie to wynajętym autem , cenowo taniej i lepiej. Polecam Agios, Elounde i plaże w Plaka za Eloundą. Fajny zespół animatorów szczególnie Alex, Luka oraz Blanka...
    • Witam serdecznie Wybieram się w sierpniu do ww hotelu - znalazłam opinie tylko na angielskich i niemieckich stronach - a czy ktoś z szanownych forumowiczów zna ten hotel i może coś mi o nim napisać. Będę wdzięczna:))
    • Witam czytam opinie o tym hotelu i na holidaycheck sa super jednak tu mam zaufanie do forumowiczów jednak nie moge znależc nic w postach tutaj może ktoś jednak był i podzieli sie opinią? mam zarezerwowaną oferte na 24h czekam wiec byc może Ktoś był ?? tutaj opinie www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Aquis+Vasia+Beach+Spa+Vasia+Palace-hid_104158.html
    • Witam serdecznie, czy był ktoś w hotelu Anthoussa Resort & Spa ? Będę wdzięczna za opinie. Jola
    • Byłabym wdzięczna za wszelkie informacje na temat tego hotelu (oferuje go ITAKA). Planuję dwutygodniowy wyjazd latem. Chciałabym, żeby z hotelu można było dojść spacerkiem na plażę i do miasteczka. Kolejny mój priorytet to przywoite jedzenie, bo chodzi o wyjazd z dziećmi. A dla nas czasem winko by się przydało :-). Bierzemy opcję All.
    • Znalazłam tutaj wiele informacji o interesującym mnie miejscu - Ayia Napa. Jade do Hotel Holiday - Resort Nissi Beach z Tui.spoziewam sie przede wszystkim milej atmosfery,pieknego, czystego i ciepłego morza w któreym mam nadzieję duzo pływać. Uwielbiam otwarte ciepłe akweny, jednak jade tam z dzieckiem 6 letnim i informacja w jednym z postów,że jest 50 st. C w cieniu i ,że trudno wytrzymać na plaży dłużej jak 20 min. dyskredytuje w moich oczach to miejsce jako zbyt upalne.Jadę na ...
    • JEŚLI MACIE JAKIEŚ PYTANIA , CHĘTNIE ODPOWIEM, GDYŻ WIEM JAK MAŁO JEST NA FORUM INFORMACJI NA TEMAT TEGO HOTELU.POZDRAWIAM
    • Czy ktoś był w tym hotleu? chcmey jechać z 2,5 letnik dziekciem? czy możecie powiedzieć coś na tmeat tego hotelu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się