resort

(17 wyników)
  • Witam, w sierpniu wybieram się ze świezutkim mężem na Teneryfę do Hotelu Hotasa Puerta Resort... podobno dobry, ale prosze o opinie doświadczonych bywalców ;) dzieki wielkie !!
  • jakieś opinie na temat tego hotelu i okolicy?
  • Witam, wybieramy się pod koniec marca do hotelu costa calma beach resort. Czy ktoś niedawno był w tym hotelu? Poproszę o opinie. Czy w tym hotelu jest jeszcze polska animatorka w mini klubie? Pozdrawiam
  • czy ktoś był może w Hotelu Jandia Resort (Fuerteventura)? wybieram się z małym dzieckiem; proszę o Wasze opinie
  • Witam, lece z rodzina za 10 dni do Regency Resort na Teneryfie, ktos zna, ktos byl? Mamy 2 malych dzieci, jakies atrakcje dla dzieci, itp? Dziekuje.
  • witam, 29 lipca lece z rodzinką do Aparthotel Aloe Club bardzo mało informacji znalazłam na temat tego hotelu, najbardziej interesuje mnie plaża i dostęp do niej, w katalogu jest zmianka mała plaża w odległości 700 m od hotelu, a 3 km dalej wielokilometrowa. Może ktoś był i będzie tak miły i napisze jak to wygląda w realu.
  • Witam! Polecono nam w Itace ten hotel, ponieważ blisko jest szkoła nurkowania i windsurfingu. Czy ktos byl w tym hotelu? Proszę o informacje na temat samego hotelu, plaży i generalnie okolicy? Pozdrawiam!
  • Czy ktoś był w tych ośrodkach? Oferta z TUI i Neckermana. Czy ośrodki nadają się na wczasy z 10 miesięcznym dzieckiem? Warto?
  • Witam szukam informacji o tym hotelu, przeszukałem forum tu, na wakacje.pl i na holidaycheck.pl ale nie znalazłem zbyt wielu informacji, jaka jest faktyczna odległość od plaży? czy można dojść chodnikiem (jedziemy z 2 latkiem)?, coś więcej o animacjach hotelowych i jedzeniu szczególnie, dla malucha, najbliższy market itp. dzięki za wszelkie info, pozdrawiam.
  • Leci ktoś w tym terminie do tego hotelu?
  • troche sie boje, jade do tego hotelu z koleżanką , czy ktos sie spotkal z takimi informacjami? jakie sa wasze opinie na temat tego hotelu? cyt: holidaycheck "Bylismy od 20.09 na Fuertaventurze 2 tyg./ Sunrise Beach hotel Hotel jest dobrze polozony...ale to jedyny i ostatni z plusów [b]W czasie naszego pobytu zostal okradziony, do naszych znajomych do pokoju wpuszczono gaz usypiajacy, nie ma zadnej ochrony, w basenach kapia sie wszyscy mieszkancy z okolicy. Ze strachu .....przd wlam...
  • Byłem, wróciłem - żeby nie było ogólnie dość zadowolony w kontekście ceny (1399 zł za all inclusive). ...ale nerwy zaczęły się jeszcze przed wyjazdem: w pewnym sensie złożyłem reklamację jeszcze nim... wyjechałem! Tak, tak, oczywiście jestem pieniaczem i mam w d.pie własną kasę ;)) Ale do rzeczy. Miejsca się kończyły, mnie czas, a więc szybko (kilka dni przed wylotem) zakupiłem ww. wycieczkę. A dopiero potem zacząłem... czytać to forum ;/ No i wyczytałem "JAJA" nt. Maxoraty, Vent...
  • był ktoś w tym hotelu ??prosze o opinie my lecimy z berlina 14.06
  • witam, bylam z mężem w październiku tego roku-rewelacja!! hotel: budynek bardzo duży jednak nie było tłoczno. świetnie rozłozone baseny i miejsca do opalania. miejsca na prawdę dużo- prawie nie spotykalismy ludzi z tej samej wycieczki! super pomysł z usypaniem plazy na terenie hotelu, przez co można leżeć zaraz przy basenie na piasku - a jednocześnie bardzo blisko do oceanu.nie opłaca się korzystać z płatnych leżaków na plaży bo są usytuowane na części plaży, której wejście do oceanu jest k...
  • Witam wszystkich forumowiczow, a w szczegolnosci tych czytajacych forum w celu wyszukania opini o hotelu lub biurze z ktorego sie wybieracie na wypoczynek. Wrocilam wlasnie z hotelu COSTA CALMA i jestem bardzo zadowolona zarowno ze standardu hotelu jak i z biura podrozy ITAKA i chcialabym zaprzeczyc wszystkim glupstwom wypisywanym na forach na temat tego hotelu: 1. Nikogo z Polakow niezakwaterowano w czesci Nautilius poniewaz jest zupelnie odrebna czesc i inny hotel nalezacy je...
  • Czy ktoś coś słyszał o tym hotelu i plaży? Bardzo proszę o wszelkie informację. Dziękuję z góry:)
  • Lot z Warszawy 10h opóźniony, Itaka zakwaterowała nas do hotelu 4* na ten czas sam przelot ok obsługa w prima ch. miła na miejscu czekała na nas rezydentka rozplanowała nas do autokarów i wioo do poszczególnych hoteli Hotel Jandia Resort sunrise: pokoje nie należa do nowych ( byliśmy umieszczeni w starej częsci ) ale do przeżycia i nie narzekam płytki pękajace w łazience; ale to na jakość naszych atrakcji na wyspie nie szczególnie wpływało ;) prawdą jest, ze zdarzają sie kradz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się