wald-i002 22.11.07, 11:12 JAK MACIE PYTANIA TO PYTAJCIE WŁAŚNIE WCZORAJ STANEŁEM NA POLSKIEJ ZIEMI Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reo-lka Re: KUBA-VARADERO-VILLA CUBA RESORT--BYŁEM 22.11.07, 15:57 Wybieramy się do tego ośrodka w lipcu. Możesz opisać jak to wygląda na miejscu bo obrazki z internetu już ogladneliśmy. Interesuje nas głównie możliwość skorzystania z kajaków, rowerów - czy jest ich pod dostatkiem czy trzeba wcześniej rezerwować? Czy jedzenie jest dobre i świeże? I czy jest to dobry wybór na wczasy z nastolatkami tzn. czy jest dużo młodzieży, jakaś dyskoteka? Nie jesteśmy upierdliwymi klientami i nie wymagamy cudów ale też nie chcielibyśmy być rozczarowani. Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link
de.fecto Kuba - Varadero. 22.11.07, 17:23 Opisz wszystko ciszej bez duzych liter jezeli nusisz. Odrobina etykiety sie tobie przyda. NIE WRZESZCZ! Co ty mozesz napiszc z takim brakiem spostrzegawczosci. Prawie nikt na forum NIE KRZYCZY! Odpowiedz Link
wald-i002 Re: KUBA-VARADERO-VILLA CUBA RESORT--BYŁEM 23.11.07, 23:14 Cześć Renata Hotel jest dobrze płożony,plaża ok.do dyspozycji gości rowery wodne szt.2 i 1 katamaran.Ja byłem 2 tygodnie i tylko 2 razy można było pływać w innych dniach była za duża fala a plaża jest strzeżona (dobrze i żle)Jeśli chodzi o jedzenie to super każdy sobie dgodzi (mięsa,ryby,owoce morza itp.)wszystko smaczne jak dla mnie i mojego towarzycha a była nas ósemka.W hotelu jest dyskoteka ale średniawa od 23 do 2 (mało ludzi)napoje i driny za darmochę)lepiej wybrać się dwa hotele obok albo na miasto gdzie grają na żywo,wstęp ok. 10 peso (warto)super klimaty. Jak potrzebujesz więcej informacji pisz na waldekslota@wp.pl to Ci wszystko opiszę puki mam w głowie,ja leciałem z Berlina a Wy skąd chcecie lecieć i skąd jesteście?? pozdrawiam Waldek Odpowiedz Link
anajcat Re: KUBA-VARADERO-VILLA CUBA RESORT--BYŁEM 10.12.07, 16:54 Hej wybieram się na kube w sierpniu z biurem Triada, czy mozesz mi napisac z jakim biurem leciałeś?, jak z czystością w pokojach? jaką walute nailepiej zabrać? Odpowiedz Link