resort

(80 wyników)
  • Mam pytanie odnośnie tego hotelu. Wybieramy się w sierpniu. Zastanawiamy się nad wyborem hotelu.Co sądzicie o Amwaj, czy jest on nastawiony na nastolatków (animacje, dyskoteka itp.), czy w pobliżu jest ciekawa rafa, jak z warunkami ogólnie??? A może ktoś z forumowiczów doradzi, w którym hotelu jest nauka tańca brzucha??? Będę wdzięczna za info.
  • Witam wszystkich. Wybieram się 5.VII.2013 z rodziną (2+9-cio latka) na dwa tygodnie do Hurghady, hotel PrimaSol Titanic Resort & Aquapark. Przeczytałem na forum wszystko co się dało i nie znalazłem konkretnych odpowiedzi na kilka kwestii. Chciałbym prosić tych, którzy byli o kilka praktycznych porad: - pokoje – konkretne numery pokoi z ładnym widokiem i dobrą lokalizacją. Wymyśliłem sobie, że najlepsze będą pokoje w budynku głównym, wysoko, z widokiem na basen – a może s...
  • Witam wszystkich .... czy ktoś się wybiera do Hiltona 21 Maja na dwa tygodnie :)..... piszcie .... może nawiąże się jakaś wcześniejsza nić zaprzyjaźnienia :)
  • Ktoś ostatnio przebywał z chęcią dowiedział bym się czy warto pojechać bo Alfa ma ciekawą ofertę na maj może bym kupił.
  • Proszę o opinie osób które korzystały. czy warto wybrać ten hotel.
  • To dwa sąsiadujące hotele tej samej sieci.Czy to prawda, że można korzystać z basenów,restauracji i barów sąsiedniego hotelu? Czy to działa w obie strony? Itaka ma w swojej ofercie oba hotele.W opisie Garden Beach jest wzmianka, że można korzystać z Mamlouk Resort.W opisie Mamlouk Resort nic nie wspomniano o tym, że można korzystać z Garden Beach. Exim w ofercie ma tylko Mamlouk i też nie ma informacji o Garden Beach. Może ktoś był z Itaki i innych biur w Mamlouk Resort i napisze jak to do...
  • Witam wszystkich, na przelomie grudnia i stycznia jedziemy do Gorgonia Beach Resort w Marsa Alam.Czy ktos moze cos powiedziec na temat tamtejszych raf? Jakiej pogody moge sie spodziewac? Zawsze jezdzilismy do Sharm albo Makadi Bay jesienia albo wczesna wiosna i bylo bardzo goraco i przyjemnie. Moze ktos spedzal w tym hotelu Swieta i Sylwestra? Za info z gory bardzo dziekuje :-)
  • Wylatuję w piątek do tego hotelu. Proszę o informacje, czy jest dostępny internet, a może jest WiFi, jak daleko do plaży i jaka jest, bo wiem że jest w tzw. drugiej lini brzegowej. Jak z fakultetami, czy daleko jest do centrum, czy można tam dojść czy należy wynająć transport?
  • czy ktos ma moze najnowsze informacje o tym hotelu?czy jest dodatkowe menu dla dzieci?czy mozna wymienic w razie czego pokoj na inny?czy na terenie hotelu jest apteka? czy mozna korzystac z plaz innych hoteli?moze dodatkowo cenne rady i uwagi )
  • Tygodnie przygotowań, poszukiwania odpowiedniego hotelu, czas spędzony na różnych forach bo przecież przygotowujemy się do wspaniałych 14 dni urlopu, nie takich zwyczajnych, bo po raz pierwszy zamierzamy spędzić Święta poza domem… Tylko ja, mój mąż i dziecko. Wiemy, że ma to być Egipt ,ale musimy znaleźć w miarę zaufane biuro ( jeśli w ogóle takie pojęcie istnieje) oraz hotel, który spełni potrzeby i oczekiwania każdego z nas. Ja mam zamiar rozkoszować się słońcem , m...
  • Proszę o opinie osób przebywających w Beach Albatros Resort **** z TUI. Jak wygląda kwaterowanie turystów jadących z tego biura-rzeczywiście umieszczani są gorszych pokojach, z gorszym widokiem?Jak wyglądają bungalowy?Gdzie są położone - daleko od budynku głównego?Jest szansa na zamianę np na pokój z widokiem morze (z niewielkim bakszyszem?):) A może ktoś posiada mapkę Beach Albatros Resort- i może się podzielic:) W ofercie TUI w cenie są transfery i all na terenie Jungle Parku oraz 1 p...
  • Strasznie proszę o pomoc, na podjęcie decyzji mam czas do jutra, zastanawiam się miedzy tymi dwoma hotelami, wcześniej byłam 2x w Tunezji w hotelach 4* wiec nie jestem zbyt wymagająca. Tunezja w tym roku odpadła bo na chwile obecna w terminie jaki mnie interesuje nie ma już miejsc w samolocie. Strasznie boję się Egiptu ze względu na tą faraonkę (jedziemy z 2 dzieci - 3 i 8 lat). Czy ktoś mógłby mi doradzić i sensownie to uzasadnić, nie zależy mi na rozrywkach dla dorosłych, wszystko patrzę po...
  • Witam! Za 2 tygodnie wylot do El Faraana Reef Resort w SHARM. Lecę z biurem RainbowTours. Jakie są wasze opinie? ktoś wrócił? Chciałbym wiedzieć jak jest z wyżywieniem, na holidaycheck jedni chwala inni narzekają. Martwi mnie to że mam opcje ALL ale w RainbowTours ALL to tak na prawdę SNACK. Ktoś miał takie wyżywienie? Może dać w łape żeby dostać opaskę na prawdziwe ALL, jeśli tak to ile? Proszę o jak najwiecej opini!
  • Na pewno jadę w lipcu,z dzieckiem 3 lata, Sharm El Sheikh do hotelu z rafą... Shores Amphoras,Dreams Beach,Radison Blu Resort - który w powyższych trzech byście polecili?
  • Który wybrać? Regency Plaza Resort *****- nowy hotel przy plazy z nowootwartym aquaparkiem Park Inn **** - ma świetlne opinie w internecie, troszkę tańszy bo 4* i jest odległosć 300m od plaży Jadę z 6-letnim synem - w obydwóch sa baseny ze zjeźdzalniami dla dzieci. Ktoś już był w tym roku w tych hotelach? Prosze o pomoc....
  • Tygodnie przygotowań, poszukiwania odpowiedniego hotelu, czas spędzony na różnych forach bo przecież przygotowujemy się do wspaniałych 14 dni urlopu, nie takich zwyczajnych, bo po raz pierwszy zamierzamy spędzić Święta poza domem… Tylko ja, mój mąż i dziecko. Wiemy, że ma to być Egipt ,ale musimy znaleźć w miarę zaufane biuro ( jeśli w ogóle takie pojęcie istnieje) oraz hotel, który spełni potrzeby i oczekiwania każdego z nas. Ja mam zamiar rozkoszować się słońcem , mąż chce jak zwykl...
  • Witam 1 czerwca wybieram sie na 2 tygodnie do Regency Plaza Resort. Byłam tam 3 lata temu i byłam zadowolona. Ale czytając na necie opinie widzę,że standard się pogorszył. Czy ktoś w nim był w ostatnich dwóch latach ? czy to prawda,że ten cały nowy aqua park to "lipa"?
  • Witam W maju wybieramy się do Marsa. Oczywiście już się doczekać nie możemy:) Naszą przygodę z Egiptem zaczęliśmy od Sharmy. Hurgada jakoś nas nie pociąga. Który, z dwóch wymienionych w tytule hoteli, polecacie? Głównie nastawiamy się na snurkowanie. Na intro jeszcze nie byliśmy, ale kto wie:) Pozdrawiam p.s. Walet, mówisz i masz:)
  • -- Chciałbym uzyskać aktualne opinie Forumowiczów, którzy spędzili urlop w hotelu Sea Club Resort lub sąsiadującym Sea Life. Na forum znalazłem dość stare opinie chodzi mi o opinie osób, którzy byli tam w 2010 lub 2011 roku. Pozdrawiam Tadeusz www.tadeuszb.eu
  • Iberotel Makadi Saraya Resort- jeden z ośmiu hoteli w kompleksie Madinat Makadi w Zatoce Makadi Bay , ok 35 km na płd od Hurghady.Dojazd do Hurghady zamawianymi taksówkami ( płaciłem 80-100 funtów w jedną stronę lub autobusami hotelowymi 3 razy dziennie , 5 Euro od osoby w 2 strony , czas wolny w Hurghadzie to 2-2,5 godz ).PLAŻA Madinat Makadi ma 400-500m długości i obsługuje 8 hoteli z tego 3 są bezpośrednio przy plaży (Makadi Beach,Sol Y Mar Marine i Sol Y Mar Club).Pozostałyc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się