Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      resort

resort

(23 wyniki)
    • Czy ktoś wie dlaczego ze strony Itaki zniknęły oferty dla One Resort Monastir? Jeśli biuro zakończyło współpracę z tym hotelem co to oznacza dla klientów, którzy wykupili już tam pobyt? Czy praktyka jest taka, że ci którzy już wykupili jeszcze tam pojadą czy automatycznie zostaną skierowani do innych hoteli? Od miesięcy pokazuję dziecku zdjęcia i filmy z tego hotelu i nie chciałbym zamiany hotelu na inny bo One Resort Monastir jest zdecydowanie najlepszym hotelem w Monastyrze z oferty Ita...
    • proszę o opinie na temat tego hotelu - z góry dziękuję...:)
    • Byłem w maju w Ramada Liberty Resort w Tunezji. Wcześniej byli tam z Ecco Holiday moim znajomi, za których naradą przyjechałem w to miejsce. Moje wrażenia są pozytywne chociaż wcześniej bardzo sceptycznie podchodziłem do wczasów w Tunezji. Pobyt w Ramada Liberty Resort przekonał mnie do Tunezji. Godny polecenia hotel na spokojne i szczęśliwe wakacje, bo jak wiadomo w tunezyjskich hotelach warunki bywają różne, co widziałem na własne oczy przy okazji spacerów po innych hotelach. Ramada L...
    • jeśli macie pytania chętnie odpowiem
    • Ktoś był w poprzednim sezonie? Wasze wrażenia?
    • Jeśli ktoś był w hotelu Zita Beach Resort to na pewno pamięta dwa tańce które ludzie tańczyli wraz z animatorami [najczęściej z Alim] na brzegu basenu po wodnej gimnastyce, a później w czasie animacji dla dzieci;) w związku z nimi mam pytanie, wie ktoś może jakie tytuły mają te dwie piosenki? szukałam ich w internecie ale niestety nic nie znalazłam...;)
    • hotel wygląda bardzo fajnie z aquaparkiem ale nie ma o nim wcale opinii cena tez przyzwoita był ktos??
    • Wybieramy się wraz z dziećmi 11 ,06, do tego hotelu HAMMAMET GARDEN RESORT & SPA **** .Proszę o opinie i uwagi wasze ,jak ktoś tylko coś może nam odpowiedzieć. Jak tylko wrócimy na pewno się podzielimy też z następnymi wakacjuszami
    • Czy jest ktoś, kto wybiera się z dziećmi (wiek przedszkolny) do Soviva Resort w połowie sierpnia 09?
    • Witam, wybieramy się z rodzinką do tego hotelu w przyszłym roku i chciałam zapytać czy ktoś może tam był? Wszelkie opinie i rady mile widziane bo bardzo mało można znaleźć na ten temat w necie. Z góry wielkie dzięki ;-)
    • Jeśli możecie to podzielcie się wrażeniami z tego hotelu
    • Witam wybieram się do hotelu soviva z biurem podróży exim 28 sierpnia.Wyjazd rodzinny - dwoje dzieci.Proszę o opinie,jeśli chodzi o hotel, wyzywienie i ogólnie na co zwracać uwagę. Z góry dziękuję.
    • Nieduży trzypiętrowy (79 pokoi). Czy ktoś tam był i może mi coś podpowiedzieć. Jakie pokoje, jedzenie itp. Bardzo będę wdzięczny.
    • Witam, czy ktoś wybiera się do Ramady, czy tylko my we wrześniu?
    • jak w temacie
    • Wczoraj wróciłem z HAMMAMETU - pogoda super. Jeżeli są pytania - postaram się odpowiedzieć - ROMDER.
    • Czy ktoś był w tym hotelu? Recenzje wydają się ok. Niedaleko do Sousse i Portu. Jest mi mało znany, więc wolę dopytać wszędzie. W końcu to 2 tygodnie.
    • czy ktoś coś wie na ten temat i był może ostatnio w tym hotelu?
    • Witam! Mam na oku ten hotel z oferty Itaki, ale bardzo mało opinii jest na jego temat, a wygląda interesująco. Mam zamiar pojechać tam z niespełna dwuletnim dzieckiem. Jeśli ktoś był to proszę o opinie. Z góry dzięki
    • Chętnie podzielę się wrażeniami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się