Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      resort

resort

(12 wyniki)
    • Witam! W czerwcu chcemy się wybrać do hotelu Sunset Resort w Pomorie. Proszę o opinie jak ktoś był. Jedziemy z dziećmi. Jestem ciekawa też jakie w Bułgarii jest jedzenie a szczególnie w tym hotelu, czy polecacie.
    • Witam - bardzo prosze o pomoc. Czy ktoś korzystał z apartamentów Pani Aleksandry Cieślewicz w Słonecznym Brzegu, w Pollo Resort? Bardzo proszę o jakieś opinie i czy takie Apartamenty istnieją????
    • Jest kilka inf. na forum, ale poszukuję więcej inf. Kto był i poleca. Czy ciekawa to okolica i fajne miejsce na wypady? Co można w okolicy zobaczyć?
    • rozważam wyjazd tam w przyszłym roku - czy ktoś kto tam był może powiedzieć jak wygląda plaża w realu? - czy jest szeroka, czy piasek jest drobny i jasny jak np. w Słonecznym Brzegu?, jak z wejściem do morza dla dzieci, czy szybko robi się głęboko? Dzięki za odpowiedź.
    • dojechalismy do Obzor Beach Resort Droga straszna: wszedzie roboty, mega korki. Stracilismy mnostwo czasu i w Polsce i na Serbii (dlugi odcinek drogi od granicy roboty), Belgrad rozkopany. Na granicach pusto, smiga sie raz dwa. Hotel jak zawsze super. Pogoda obledna, jest ponad 30 stopni, niebo blekitne, woda ciepla - bosko. pozdrawiam
    • Jakie BP ma dobra oferte tego hotelu? Widze ze cieszy sie wielkim powodzeniem, i ile płaciliscie w tym roku za dzien?Jakie tam sa opcje zywieniowe? z góry dziekuje
    • wybieram się do Obzor Beach Resort w tym roku w sierpniu - był ktoś może tam w tym roku - jak wrażenia?
    • Udało sie wszystko zgrac iw lipcu jedziemy. Juz nie moge sie doczekac! Pobyt od 08 do 18/07 Jedziemy samochodem z W-wy przez Serbie, jakby sie ktos chcial przylaczyc
    • Witam, Czy ktoś był może? Proszę o opinie
    • W sierpniu wybieram się z 3 letnim dzieckiem do domu wypoczynkowego Suncoast Resort w St Vlas. Jeżeli ktoś tam był w zeszłym roku, bardzo proszę o opinie na temat samych apartamentów, wyposażenia, warunków itp. oraz plaży (zejście, czystość, szerokość i piasek czy żwirek). Bardzo proszę o komentarz
    • wybieramy sie do hotel Obzor Beach Resort w tym roku, o Obzorze juz sporo wiemy (m.in dzieki uprzejmosci Forumowiczow) ale szukam osob, ktore juz byly w tym hotelu. Na zdjeciach oczywiscie wszystko wyglada super ale ciekawa jestem realcji z pierwszej reki. Pozdrawiam
    • Witam. Czy ktoś może mi coś powiedzieć o tym hotelu co w tytule. Czytałem, że to nowy hotel z 2009 roku i podobno jeden z pięciu najbardziej luksusowych w Bułgarii. Będę wdzięczny za jakieś informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się