Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      resort

resort

(316 wyników)
    • Witam Znalazłem dziś w sieci oferty do hotelu eftalia splash resort. Czy był w nim ktoś i mógłby się podzielić opinią na jego temat ?
    • Witajcie Czy ktoś był w hotelu Orient Roxy Resort???? Ja wybieram się tam z rodziną w lipcu ale jakoś brak jest opini i zdjęć. Jak ktoś był niech coś napisze. Proszę!!!!! i Dziekuję
    • Witam, zamierzamy się wybrać w tym roku do Marmaris - bierzemy pod uwagę hotel Marmaris Resort. Jak wiele hoteli ma opinie pozytywne i negatywne ;) ale generalnie kusi mnie jego przestrzeń i zieleń. Hotel ma także opcję w bungalowach/willach - nazywają to Deluxe - Itaka ma to w ofercie. Warto się na to skusić czy brać normalny pokój? Chcę zaznaczyć że odrobiłam zadanie domowe i przeszukałam forum ale na ten temat niczego ciekawego nie znalazłam. Będę więc wdzięczna za wszystkie porady i o...
    • Witam lecę do Aska Buse Resort w sierpniu i mam pare pytań. Podstawowym pytaniem jest to jak z dojściem na plażę z hotelu bo ponoć jest blisko schodzi się ale czy jest jakaś scieżka lub droga wprost z hotelu na plaże czy omijać trzeba. I jak to jest z plażą hotelu czy ma swoją tak jak piszą. I ogolnie cos napiszcie ciekawe bo wiem, że hotel dobry w sumie nie 1 raz lecę już. Druga sprawa jak z dolmuszem ( jezdzi jakiś do Alanya lub Side :P ). I czy obok hotelu jest automat co z karty do Polski...
    • czy ktos zna ten hotel? jade tam z biurem sky club? moze tez ktos zna? jak wrazenia?
    • do osób, które były w Oludeniz Resort (triada) - czy ktoś mógłby się podzielić jakimiś zdjęciami z plaży hotelowej, tej na którą dowozi hotelowy bus - wszędzie piszą że taka beznadziejna, ciekawe czy rzeczywiście, czy może tylko w porównaniu do tej na lagunie... mail: morela118@wp.pl, z góry dziękuję
    • Kto będzie w hotelu Sural Resort w terminie 23-31.06.2010? My lecimy ze Scana z Katowic z dwójką chłopców 9 i 3 lata. Mój starszy syn zastanawia się czy będzie jakieś fajne towarzystwo. Proszę o wpisy.
    • ALBA RESORT przeczytałam wszystkie chyba mozliwe opinie dodam lecimy 18 czerwca MOZE KTOŚ JESZCZE Z POZNANIA ??? ale może ktoś wie dodatkowo ?? gdzie mozna kupic pampersy??? jaki jest brodzik dla najmniejszych ludzików czy są takie malutkie zjezdzalnie ??? czy brodzik jest w cieniu ??? i czy jest menu dla takich maluszków??? jak wyglada sprawa zajmowania leżaków koło brodzika ???? BEDE SPOKOJNIESZA I WDZIECZNA ZA INFORMACJE
    • czy ktos byl w tym sezonie w Marmaris w GREEN nature, planuje tam sie wybrac, ale nigdzie nie ma opini o tym hotelu?
    • Witam, 23.06.2013r. z Katowic lecimy z 2 dzieci ( 5 i 9 lat) do tego hotelu , czy ktoś też leci w tym czasie? Pozdrawiam
    • Czy ktoś zna dokładne położenie hotelu Sural Resort bo mam wykluczające się miejsca w Google Earth a potrzebuję podjąć szybką decyzję o wylocie do tego hotelu.
    • Hej W tamtym roku wraz z dziewczyna bylismy w egipcie w Palmyra Resort, piekne wakacje, jesli ktos chce, udziele wszelakich informacji. Ale do rzeczy. W tym roku takze chcialbym wraz z dziewczyna spedzic wspaniale wakacje. Zdecydowalismy sie na Turcje, znajomi polecaja Alanye. Ale nie tylko ten region wchodzi w gre. Teraz problem jest tylko z hotelem. W egipcie trafilismy 100 procent w nasze oczekiwania. Mam nadzieje ze ktos z forum podsunie pare wyprobowanych hoteli i wkoncu sie zdecyduje...
    • Czy ktos był w tym hotelu??? Jesli tak to bardzo proszę o opinie:-)
    • Czy ktoś leci z 18.05 z Katowic do Grand Pearl Beach Resort & Spa w Side z Itaki?
    • Witam, Mam pare pytan odnosnie hotelu : _Ktore pokoje sa najblizej barow mam male dziecko i jak bedzie spalo w pokoju zeby "Ninia" miala zasieg, elektroniczna ninia na przestrzeni otwartej ma dobre 500 m zasiegu. _ Jak animacje ? Rozne sa opinie jedni mowia ze slabe drudzy zadowoleni Ostatni moj hotel w turcji byl w incekum Pegasos tam jak dla mnie animacje rewelacja. _czy objekt nie jest za maly? wydaje sie ze zdjec ze wszystko jest blisko siebie . W TUI gdzie zakupilem wyciec...
    • Witajcie! 05 września 2011 wybieram się do powyższego hotelu z biura podróży TUI z Poznania. Kto również leci w tym terminie?Chętnie poznam opinie na temat hotelu.
    • był ktoś w Sural Resort (koło side) i wie jak to wygląda w realu, nie jest to hotel sieciowy i podobno Niemcy piszą o nim b. źle, choć w naszych katalogach wygląda imponująco?
    • Kto leci do hotelu Onyria Claros Beach Resort 28.05.2013 r. z katowic z TUI
    • Witam, zamierzam wykupić pobyt 7dni w Eftalia resort lub Kahya A w maju / chyba 14.05 wylot z Ggańska. Kto wybiera się z dziećmi w tym terminie? My lecimy z 3,5latkiem. Pomogłoby to nam podjąć decyzję Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się