lounge21 21.05.13, 15:22 Witam, był ktoś? Jakieś opinie? Szukam noclegów w Rewalu w rozsądnej cenie na początku czerwca, na 5-6 dni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merkuriusz1984 Re: Riviera Spa, Rewal 22.05.13, 19:44 Witam, byłem z rodziną 2 lata temu, nie wiem jak teraz, ale nam się bardzo podobało.baardzo obfite śniadania i w sumie niedaleko do centrum. Basen był, więc dzieciaki też zadowolone. Pokoje też ok. Ogólnie na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
lounge21 Re: Riviera Spa, Rewal 23.05.13, 13:56 ksantypa79 napisał(a): > Masakra ten Rewal !!! Gierkowskie osiedle betonowych pensjonatów nad morzem!!! > Milion razy lepsze Pobierowo!!! Szeroka plaża i LAS !!! nawet grzyby można zbie > rać! > > Tu byłam; domkiwpobierowie.wordpress.com > > i polecam z czystym sumieniem. Nie mogę się zgodzić, Pobierowo mi nie pasuje, bo zbyt dużo pijanej młodzieży, aczkolwiek nic do tego nie mam, po prostu nie tego szukam. Ale szanuję opinię , każdy ma do niej prawo. Ps. Nie jeżdzę nad morze na grzyby ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lounge21 Re: Riviera Spa, Rewal 23.05.13, 22:12 A mogę Cię prosić o zaprzestanie spamowania? W każdym obecnym tu temacie natrętnie reklamujesz te domki. ktoś będzie chciał to sobie pojedzie w domki!!!! ale ja pytam o coś zupełnie innego i proszę Cię o zaprzestanie tego niekulturalnego zachowania! Odpowiedz Link Zgłoś