Gość: ja IP: *.tkdami.net 11.06.07, 17:13 wybieram się w sierpniu do Rewala, może polecicie jakieś ładne kwatery ? warto się wybrać do tej miejscowości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: &&& Re: Rewal - polecacie? IP: *.eranet.pl 16.06.07, 17:55 Warto się wybrać. Piękne widoki zachodu słońca z klifu . W zeszłym roku w lipcu bylam w pensjonacie "JODA" .Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
betina Re: Rewal - polecacie? 25.07.07, 14:38 Rewal polecam - czysta miejscowość, dużo fajnych miejsc, gdzie można zjeść obiad (polecam Kuchnię Polską na ul. Nowy Świat, po drodze na taras widokowy, po prawej stronie - pyszne, miło - obsługa i miejsce, czysto i niedrogo. Ale nie polecam kwater Serius, ul Słoneczna 6. Ale obok - na Słonecznej 8 jest bardzo miła Pani. Zależy jakich kwater szukasz, w jakiej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady211 Re: Rewal - polecacie? IP: 81.219.111.* 05.08.07, 23:21 polecam rewal piekna miejscowosc turystyczno -wypoczynkowa duzo atrakcji -co dzien co innego --jedzenie dobre wlasnie w tej polecanej przed osobe przedemna . kuchnia polska -tanio ,dobrze mila obsluga -;) bylam 2 tygodnie i mimo braku pogody nie nudzilam sie ani przez chwile .... szczerze polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Rewal - polecacie? IP: *.profiline.pl 06.08.07, 09:28 Rewal jest najlepszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Rewal - polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 21:47 Polecam Ci 'U Tediego' www.tedi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx Re: Rewal - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 19:58 Nie polecam. Dopiero co stamtąd wróciłam. Byłam od początku września, no i niestety jest już po sezonie! Większość lokali, sklepów, straganów, etc. pozamykanych, bo " po sezonie". Poza tym plaża jest wielkości bardzo "mini", przy wietrze miejscami po prostu jej nie ma! Nie wyobrazam sobie sytuacji, gdy jest pogoda i urlopowicze mają okazję by leżeć na plaży! W samej miejscowości jest bardzo dużo zaniedbanych budynków. Po prostu nie wiem czym można się tam zachwycać. Na naszym wybrzeżu jest masa naprawdę fajnych miejsc i dlatego też przestrzegam przed Rewalem! Nigdy więcej! Pozdrawiam miłośników naszego morza, bo wiem, że tam może być naprawdę pięknie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Rewal - polecacie? 21.02.18, 23:25 Prawie kilometr do morza to blisko???😱😱😱 Litości. To jest najdalszy budynek od morza w tej miejscowości. Za to leży przy samej przelotówce. Rewelacyjny „wypoczynek”😳 Odpowiedz Link Zgłoś
internauta888 Re: Rewal - polecacie? 22.02.18, 09:29 Nie wiem czy kilometr czy pół, ale dla mnie to wystarczająco blisko. I spałem w pokoju od strony tej ulicy i jakoś nawet tego nie zauważyłem. Dla mnie jest spokojnie. Ale może dlatego że mieszkam w dużym mieście :P Odpowiedz Link Zgłoś