rodzice

(159 wyników)
  • Dziewczyny, czy orientujecie się jak wyglądają opłaty opiekuna (rodzica) dotyczące pobytu z dzieckiem 4-letnim w sanatorium? Zastanawiam sie, czy nie zgłosić pediatrze, że chcemy z sanatorium skorzystać, ale nie wiem jak się mają opłaty, czy ktoś z Was wie?
  • chciałam rodzic w tym szpitalu, warunki mam raczej zapewnione (prywatne ubezpeiczenie w cm lim) ale z tego co tu czytam to sporo jest opinii traumatycznych rozważam tez bielański ale boję sie, ze sie tam nie dostanę
  • witam, mieszkam we Wroclawiu,jestem w 33 tygodniu ciazy i mam problem z wyborem szpitala,w ktorym powinnam rodzic. na stronie fundacji "rodzic po ludzku" opinie na temat szpitali sa tak rozne i tak skrajne, ze wcale nie ulatwiaja podjecia decyzji...wrecz przeciwnie,budza watpliwosci. pierwotnie moim faworytem byla klinika AM przy Chałubińskiego(lekarz prowadzacy jest pracownikiem tego szpitala). zastanawiam sie rowniez nad Trzebnica, slyszlam wiele pochlebnych opini na temat tego szpit...
  • w sierpniu bede rodzic w Matce Polce- dopiero przeprowadzam sie do łodzi i kompletnie nie znam tutejszych zwyczajow- jesli tam rodziłyscie prosze o opinie co mam zabrac ze soba , za co sie placi... itp
  • szczerze mowiac przegladam ostatnio forum szpitalne bo lada moment mam termin. To drugie dziecko wiec moze az tak sie nie przejmuje jak za pierwszym razem, ale rozeznanie wole miec. Po lekturze wielu postow stwierdzam, ze to za kazdym razem jest bardzo indywidualny opis kazdej z nas, po jakichs konkretnych oczekiwaniach, wrazeniach, mocno zalezny od tego kto byl akurat na dyzurze czy porod byl problematyczny itd itd. Pierwsze dziecko urodzilam na inflanckiej chociaz wcale nie planowalam, a...
  • Może któraś z Was rodziła w Madurowiczu w łodzi? Mam termin na wrzesien i juz sama nie wiem gdzie mam rodzic? Zastanawiam sie nad Madurowiczem i Rydygierem. Proszę o poradę z góry dziękuję i pozdrawiam!!!
  • plac starinkewicia w W-wa??? ocena
  • Czesc dziwczyny. szukam informacji/porad gdzie najlepiej rodzic w jezyku angielskim. bede rodzila w marcu/kwietniu. zalezaloby mi aby moj partner byl przy porodzie i wiedzial co sie dzieje - on mowi tylko po angielsku... moja dr prowadzaca jest z Karowej i mowi troche po ang. Prosze napiszcie, jesli ktoras z Was ma podobny problem/doswiadczenia...Z gory dzieki.
  • jestem w 24 ty. ciazy i mam dylemat, gdzie rodzic zapisana jestem co prawda do przychodni przy szpitalu sw. zofii, ale mam tez mozliwosc korzystania z pakietu medicover, dzieki czemu tez kilka innych szpitali wchodzi z gre ale nie moge sie zdecydowac to moja pierwsza ciaza, ale ja jestem paranoiczka i histeryczka :) naczytalam sie i nasluchalam tyle roznych historii, ze umieram ze strachu, co to bedzie :) wiec przede wszystkim chcialabym rodzic w szpitalu, gdzie w razie czego bedzie k...
  • witam, prosze o rade gdzie rodzic w sosnowcu ? pozdrawiam, wesołych i spokojnych swiat :)
  • Jaki szpital polecacie, mysialal o Dyrekcyjnej i tamtejszych lekarzach ale ostatnia doszlo do mnie wiele zlych infromacji na temat tego szpitala pozdrawaim az
  • witam mam pytanie, który szpital polecacie w Warszawie? i dlaczego tzn jest znieczulenie refundowane? poród rodzinny? dobra opieka noworodków.....pierwsze dziecko rodziłam w Międzylesiu ale teraz chciałabym urodzic w innym szpitalu, poniewaz nie jestem zbytnio zadowolona z opieki noworodków w tym szpitalu no i generalnie cały osprzęt w tym szpitalu....i łazienki poprostu wołają o pomstę...... pozdrawiam poradzcie
  • Witam, mam dpo terminu jeszcze troche czasu bo do czerwca ale juz myslę o szpitalu w jakim mam urodzic mojego synusia. Czy Wy juz wybrałyście albo rodziłyscie w jakims poznańskim szpitalu który mozecie polecic??? Pozdrawiam iwett27
  • drogie mamy!jestem w 25 tygodniu zagrozonej ciazy.poradzcie mi do ktorego szpitala mam jechac,aby moj "ewentualny" wczesniaczek mial od chwili narodzin najlepsza opieke.co myslicie o Karowej lub IMiDz na Kasprzaka? pozdrawiam serdecznie i czekam na opinie.
  • Bardzo bym chciała urodzic do wody. CZy ktoras z Was ma to za soba? Wrocławianki pomozcie.
  • gdzie rodzic w pozananiu jak sie przygotowac do porodu w danym szpitalu jak postepuja lekarze
  • bardzo prosze o pomoc, mieszkam w Gdyni, ale w Trojmiescie nie znam prawie nikogo, niedawno sie przeprowadzilam. Planuje porod w szpitalu w Redlowie. Czy oplacic opieke poloznej, jesli tak to ktorej i w ktorym miesiacu ciazy sie umowic na taka usluge? jak tam jest z ochrona krocza i znieczuleniem zzo? A moze inny szpital? Jestem zagubiona Dziekuje
  • czy ktoras z Was miala doswiadczenia z trojmiejskimi szpitalami??
  • Mam coraz wiekszy metlik, wszedzie tlumy rodzacych, gdzie w takich warunkach mozna rodzic w dobrych warunkach? Pozdrawiam
  • Nie chcialabym chodzic do gamety, bo tam mi nie pomogli, udalo się dopiero w w arszawie. Może znacie jakiegos innego zaufanego lekarza, który pracuje gdzies w szpitalu, zna sie na ciażach po in vitro i w razie czego zająłby się porodem, ewentualnie wykonał cesarkę... Pozdrawiam. Będę wdzieczna za wszelkie info...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się