Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      rodzice

rodzice

(130 wyników)
    • W środe mój narzeczony broni projeklt dyplomowy inżynierski, całe studia sponsorowany był przez rodziców (studia dzienne), teraz pracuje i chciałby jakoś podziękować za cały trud wyrzeczeń jaki rodzice ponieśli zeby studiował Co proponujecie- jakiś upominek....
    • Chodzi mi szczegolnie o okres nastoletni i studencki, osoby daaawno dorosle raczej odpadaja :) chyba, ze chca napisac cos o tamtym okresie :) Jak np wygladaly wasze stosunki z rodzicami w zwiazku z : uczeniem sie - czy kontrolowali was, gdy tylko zobaczyli, ze np siedzicie na komputerze naganiali was do nauki - czy mieliscie wolna reke ; chodzeniem na dyskoteki, poznym wracaniem ; zapraszaniem znajomych do domu itp. dzieki
    • Czy któraś z was miała podobną sytuację? Mój narzeczony podad 4 lata temu rozstał się ze swoją ex. Jego rodzice pracują w zawodzie, w którym kształciła się tamta dziewczyna. Do dziś, mimo że on zerwał z nią wszelkie kontakty, ona próbuje utrzymywac kontakt z... jego rodzicami. Ostatnio przyszła do ich domu płakać, że nie może znaleźć pracy i żeby mój przyszły teść jej pomógł. Z tego co wiemy - on odmówił, z braku chęci lub możliwości, nie wiadomo... Uważam to za obrzydliwą bezcze...
    • czesć ludziska mam taki mały problem:( mam faceta od trzech miesięcy, bardzo go kocham, no i znam go od maleńkego, jesteśmy sąsiadami:) rzecz w tym ze moi rodzice jakoś nie za bardzo się przychylają do mojego związku z nim...:( mówiam im ze chciałabym z nim zamieszkać( skączyłam juz szkołe i ma 20lat) ale oni bardzo mi to odradzają, zniechęcają mnie do tego,zebym tylko z nim nie zamieszkała A wiem ze jak sie wkońcu wyprowadze to bedzie wielka awnatura:(:(.Mama jest jakaś uprzed...
    • zamknij sie bo ogladam film, a skarzycie sie na młodzież a z kad ona ma brac przyklad??
    • jestem z moim chłopakiem od 2 lat.chcemy jechać na wakacje razem.moi rodzice nie chca mnie z nim puścić.nie wiem czego sie boja ze w ciąze zajde?mam 22 lata chce decydowac o sobie! wy też macie podobne problemy?czy wasi rodzice sa mniej zacofani niż moi:(
    • Chcę znów zacząć spotykać się z chłopakiem z którym byłam wcześniej 4 lata. Nie chodziliśmy ze sobą przez 1,5 miesiąca, bo on chciał być sam. Ja byłam załamana, natomiast moi rodzice zadowoleni, że on mnie zostawiał, ponieważ "to nie był chłopak dla mnie " Problem w tym, że nie wiem jak teraz zareagują rodzice, moja mama już wcześniej mówiła, że nie wpóści go do domu, że powinnam mieć większe wymagania. Chodzi o to że on nie ma wykształcenia, skończył zawodówkę, ja skończyłam stu...
    • A wiec nie wiem, czy chce otrzymac jakies rady czy wlasciwie wyzalic sie, nie mniej jednak czuje, ze musze o tym napisac. Jestem studentka pierwszego roku, mam 19 lat i jestem traktowana jak dzieciak. Nie wiem czy o moich rodzicach mozna powiedziec, ze sa staroswieccy, zachowuja sie mimo wszystko w sposob, ktory nieziemsko mnie ogranicza i sprawia, ze raczej brakuje mi pewnosci siebie. W swoim zyciu na naprawde fajnej,luznej dyskotece bylam zaledwie kilka razy - jakies 3, gora 4. ...
    • ... ale nie w taki sposob jak zapewne pomyslicie :-P Mam dziewczyne w swojej klasie. Pamietam jak przynioslem do domu klasowe zdjecie... Pokazalem rodzicom, ktora to jest moja. I bylo bez zadnego entuzjazmu, popatrzyli i nic nawet nie powiedzieli. Ojciec pokazywal mi jakie mu sie podobaja moje kolezanki i mojej dziewczyny nie wskazal... Na dzien chlopaka dostalem jej zdjecie i... wstydze sie pokazac rodzicom. Wstydze sie tego, ze moze sie im nie spodobac. W ogole ja z natury w spr...
    • Gdzie i kiedy sie wlasciwie kochacie ze swoimi chlopakami?
    • Powiedzcie mi jedno... Mam co prawda dopiero 17 lat, ale jestem już dojrzałą kobietą. Od roku nie jestem już dziewicą i nie żałuję tego kroku nawet mimo to, że nie jestem już z tamtym facetem. Teraz jestem bardzo szczęśliwa w związku z 22-letnim facetem. Jak nigdy czuję to, że ktoś mnie kocha, wiem, że mnie nie oszuka i nie skrzywdzi. Jest na to zbyt wrażliwym facetem. Poza tym potrafi dostrzec to, że jestem dużo bardziej dojrzała niż moje rówieśniczki. Na przykład przez 3 miesiąc...
    • Może pani AD lubi, jak zaczepiają ją obce dzieciary - większość znanych mi osób tego nie cierpi.
    • prosze pomórzcie mi. Moi rodzice sa miłymi ludzmi tato jest lekarzem a mama nie pracuje. Mam dwie starsze siostry. Rodzice sa wymagjacy, kontroluja mnie w kazdej sytuacji sa stanowczy. Czesto przeszukuja moj pokój. Sa przyjacielscy dla innych a dla mnie nie. Jestem czarna owca w rodzinie. Wywojuje o wszystko co potrzebuje ale miłosci nie potrafie. Kocham moich rodziców ale wszystko przebiega u nas bez miłośći. Czesto mam ochote ucie z domu. Jestem zrozpaczony.
    • ja juz poprostu nie moge z nimi wytrzymac, byc moze jest to czas w kotrym powinno sie wyprowadzic z domu, ale narazie nie mam mozliwosci. na kzdym kroku slysze ze jestem do niczego( skobczylam dobra szkole , zdalam mature, zzaczynam studiowac), wytykaja mi moje wady, nie dostrzegajac zalet.czasmi jest ok, ale przewazaj te dni kiedy mam ochote obrucic sie na piecie i juz nigdy nei wrocic. tego sie nie da opisac...byc moze ktos jzu zetkal sie z rakim "czyms" prosze powiedzcie jak rea...
    • Nie lubie kłamstwa, ale jestem zmuszona kłamać rodziców. Co ja mam im mówić skoro nie akceptują prawdy? Mam 22 lata i od trzech lat jestem z jednym facetem ale nie moge u niego nocowć (a mieszkamy 25km od siebie), a jak jechalismy w tym roku na wakacje to musiałam przysięgać, że będziemy mieli osobne pokoje. To niepoważne! Muszę coś zmyślać, żeby u niego spać a jak jedziemy gdzieś sami to zawsze mówię, że jeszcze ze znajomymi bo "jak to sami???" Jakieś pół roku po moim pierwszym r...
    • Jak powiedziec rodzicom ze mam raka....?? tak aby wywołac u nich jak najmniejsze emocje.... miałem niemówić..ale wiem ze długo nie pociągnę...a mam dopiero 23 lata.
    • Spotykam sie od jakiegos z b.fajnym facetem.... mieszkamy daleko od siebie, czasami ja jade do niego, innym razem on przyjezdza do mnie... Problem w tym, ze moi rodzice uwazaja, ze kiedykolwiek i gdziekolwiek sie nie spotykamy to sie kochamy (nie czuje jak rymuje :))!!! Kurcze, a przeciez w tym wszystkim nie chodzi tylko o sex!!! Ja rozumiem, ze moze oni nie chca zostac dziadkami, ale bez przesady!!!!!!!!!!!!!!!! I gdy w ostatni weekend bylam sama w domu i wpadli znajomi (m.in. mo...
    • Witajcie zaczne od tego iz podejrzewam ze jestem w ciazy, poniewaz miałam okres dostac tydzien temu i go nie mam, raz sie Kochałam z prezerwatywa araz nie, niby nic nie wylecialo ale teraz chyba skutki wychodza, załamałam sie poniewaz nie mam własnego mieszkania nie pracuje bo sie jeszcze ucze jestem w ostatniej klasie maturalnej, na szczescie mój chłopak pracuje i powiedział ze mnie kocha i nie zostawi mnie ze napewno sobie poradzimy ma racje bo przeciez z kazdej sytuacji jest ...
    • Otoz moja mama chce zebym otworzyla konto i odkladala pieniadze dla mojego brata(moj brat ma syndrom downa). Moj tata w prawdzie jest emerytem ale dostaje wiecej emerytury niz ja sama wyplaty.moja mama zajmuje die domem a brat dostaje pieniadze z powodu inwalidztwa. Ale ostatnio mama wydarla sie na mnie ze ja moje pieniadze wytracam na bzdury.podkresle ze nie chodze na imprezy nie pale nie pije nawet na wakacje nigdzie nigdy nie wxjechalam. Mam zamiar pierwszy raz w zyciu poleciec na mallorce...
    • ;-) img93.imageshack.us/my.php?image=molodtsy7pm.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się