Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      rozpoznawany

rozpoznawany

(5 wyników)
    • Kochani potrzebuje pomocy jakiegoś psychiatry,psychologa i bóg jedyny wie kogo jeszcze. Mój problem jest dokładnie taki jak w tytule.Cierpię na tą chorobę chyba od zawsze ale dopiero teraz zauważyłem jaki mam z tym duży problem.Nie rozpoznaje ludzi których powinienem znać.Nie chodzi o rodzine,szefa czy partnerkę bo tych to rozpoznam na kilometr ale np.wprowadzam się do bloku,mam sąsiadów i wiem że ten mieszka tu a tamta tam i na klatce zawsze kłaniam na osiedlu rozpoznaje ich bez problemu.W...
    • rozczaruje was nie bede mowil o bialych sportowych butach (chociaz mnie to zastanawia-przedmiot kultu?) ale jak to robie ze potrafie polaka rozpoznac w tlumie 100 metrow za nim i ta sa ulamki sekundy? ten falsz ruchow nie jestem w swoim srodowisku ale staram sie zrobilem sobie tatoo a nawet jak nie to zastanawiam sie co zrobic jak listonosz mi powie dziendobry bo ktos moze patrzec(np ja i nagrywam) to jest k przepasc cywilizacyjna
    • Wydawałoby się że po zmarszczkach. Ale nieraz się łapię że kogoś widzę z daleka, nie widzę jego zmarszczek, a intuicyjnie oceniam w jakim jest wieku, najczęściej trafnie. Po czym się to poznaje?
    • Tak zastanawiam się nad tym ile jest wiarygodności w takich terapiach skoro z góry wiadomo że psycholog jest tym kim jest czyli psychologiem. Skąd przekonanie że jest szczery i nie manipuluje nami w źle bądź dobrze rozumianym interesie pacjenta. Załużmy że w grę wchodzi tylko ten drugi wariant czyli w dobrym interesie. Ale ja w naturalny sposób przede wszystkim jako człowiek a nie pacjent chcę wiedzieć wszystko o sobie szczerze lub np: co więcej o swojej relacji z terapeutą jeśl...
    • mam dopiero 15 lat a juz nosze za soba niezly bagaz doswiadczen,jestem masohistka tak stwierdzil psycholog,mam niezlego dolka i nie mam farta do chlopakow.Moje zycie peklo w gruzach moja rodzina sie rozpada ...jeden z rodzicow mieszka za granicom,czuje sie jak osierocone dziecko fakt niczego mi nie brakuje ale.no nie wiem jak to opisac wiem ze jak na 15 latke jestem zapowazana moi rodzice odebrali mi dziecinsto bo w wieku 9 lat jakie dziecko umi ugotowac caly obiad??no ja niestety...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się