Forum Czas Wolny, Hobby O perfumach
ZMIEŃ
      serdeczny

serdeczny

(14 wyniki)
    • Nowa edycja wątku (podwieszona także u góry)- tutaj dziękujemy za udane transakcje, czy wszelkie mile, forumowe gesty. Pozdrawiam!
    • Nowa edycja wątku (podwieszona także u góry)- tutaj dziękujemy za udane transakcje, czy wszelkie mile, forumowe gesty. Pozdrawiam!
    • Otwieram nową edycję naszego "wątku dziękczynnego" :-) Link jak zwykle podwieszony w opisie. Pozdrawiam serdecznie!
    • Elami3,suss_kind i renia.renia - dziewczyny, raz jeszcze bardzo Wam dziękuję za super wymiany; Jesteście wielkie!
    • Poprzedni wątek już zapełniony, a nowego nie znalazłam. A zatem rozpoczynam nowy wątek dziękczynny :)
    • Vanilii72 za całokształt :) Pozdrawiam!!! O.
    • Zakładam nowy wątek dziękczynny, w starym miejsca w pierwszej setce wyprzedane:) Wspaniałe i szczere podęiękowania przesyłam Mrouh za dostarczenie nowych fascynacji dla noska:)))
    • Za niecala dobe jeden z Waszych ulubionych (no, powiedzmy :-) forumowiczow, znany pod idiotycznym nickiem forevermore79 ( taki juz jest- moze malo konfortowy w pisaniu i nieco przydlugi- ale wywodzi sie z piosenki Moloko, 79- oczywiscie rocznik :-) obchodzic bedzie swa 25 rocznice przyjscia na ten swiat. Wszystkich zainteresowanych (bardziej lub mniej) prosze o skladanie zyczen- ja zyczylbym wyjscia na ludzi, skonczenia studiow, spokoju, powodzenia w pracy i wielu pozytywnych, pac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się