serdeczny

(16 wyników)
  • Pozdrowienia Ser ser ser Deczne eczne eczne pozdro Wie wie wie Po zdrowie Po zdrowie? Zdrowie zdrowienia zdrowienia ser ser Serdeczne zdrowienia zdrowie nia ser Deczne pozdrowie Nia Nia nia Zdrowienia Zdrowienia Po Zdrowie nia Ser Serdeczne po zdrowienia
  • państwo polskie -łącznie z mediami publicznymi a także wszelcy wielcy właściciele i media prywatne wyraźnie podjęli działania hałasowo-reklamowe ,związane z tym facetem w czerwonym kubraczku i siwą brodą, mające na celu wykończenie co niektórch obywateli. się nigdzie ruszyć nie można i nic włączyć, nawet, jakby się miało siły i chęci - bo zabijają tym pianiem o świętach i hałasem z reklamami. kiedyś się to lubiło teraz nienawidzi i jeszcze, co niektórzy, będą czekać na kartki ś...
  • "Jak powiada autor Melancholii: „Nastawienie uczuciowe do śmierci u człowieka nie jest jednoznaczne; człowiek boi się śmierci, ale też śmierć go pociąga. Pociąga go nadzieja uwolnienia się od wysiłku życia, nadzieja pełnego złączenia ze światem otaczającym, zatracenia swej indywidualności; ludzi głęboko wierzących może pociągać pragnienie złączenia się z bóstwem. Analogicznie nastawienie do choroby psychicznej jest ambiwalentne: człowiek się jej boi, ale też tęskni za szaleństwem,...
  • twarze(30)

dziś, pani z sąsiedztwa, słyszalna mocno, do 14-latki : ty k...., wstań jak do ciebie mówię - jesteś nikim, nikim !!! g.... osiągniesz ! zero ! wywłoko! wstań, jak do ciebie mówię. etc. a jakiś czas temu, gdy było zamieszanie : policja, pogotowie - się mi kotek wymknął. na tyle dzieciak był mądry, że, gdy ciekawość świata zaspokoił, wchycnął do mieszkania, gdzie pierwsze okno było dostępne. okno było tej pani z sąsiedztwa. ponoć nic, kotka - dziewczynina nie jadła, choć ta pa...
  • czy tu mozna sobie troche przeklnac:)?
  • www.sydneyunigridiron.com/News.html czy to pana latorosl z numerem 65 dzielni posuwa na zdjeciu?
  • nawet coś całkiem niegłupiego: "Szkodliwe afirmacje(...) Psycholodzy poprosili ludzi z wysoką i niską samooceną, by powtarzali jedno z poradnikowych stwierdzeń – "Zasługuję na miłość". Potem monitorowali ich nastrój i pytali o stosunek do siebie w danym momencie. Okazało się, że ochotnicy z niską samooceną czuli się po takiej sesji gorzej niż inna grupa z niską samooceną, która nie powtarzała wybranego zdania. Osoby z wysoką samooceną czuły się po "terapii" afirmacyjnej lepiej,...
  • budzic sie rano i nie czuc tegi glupiego leku. niby potem jest ok, ale tuz po przebudzeniu dobrze nie jest. pozdrawiam serdecznie.
  • wiecie jak to dziwnie sie w zyciu uklada...jestem samotna matka...ale nie jestem samotna do konca. mam cudownego faceta, z ktorym mi sie swietnie uklada, cudowne dziecko, ktore kocham nad zycie, ale mimo to popadam w depresje...ponad rok temu moje zycie calkowicie sie odmienilo..,wszyscy przyjaciele sie ode mnie odwrocili...stracilam prace, popadamy w dlugi, nie radzimy sobie, szukamy mieszkania, wszystko sie wali!!powiem Wam ze w zyciu nie sa najwazniejsze pieniadze..wiem to,ale bez nich jes...
  • Próbuję zrozumieć. Jesteśmy w podobnej sytuacji, przynajmniej niektórzy.Zmagamy się z obrzydliwą chorobą, dla własnego dobra powinniśmy się wspierać. Nie znaczy to aby się zgadzać, zagłaskiwać lecz aby nie walić się pięściami. Tymczasem na tym forum wiele osób obraża, poniża, wyśmiewa. Po co? Nie, ja nie żyję na innej planecie ani w innym państwie.Nie jestem neurotyczną idealistką. Poznałam w realu depresantów. Mieli wady i zalety jak wszyscy ale nie dowalali sobie ponad przeciętną, wię...
  • Panie Mask jest Pan dla mnie prawdziwą zagadką. Olga pisała, że jest Pan porządnym człowiekiem i wierzę jej, że rzeczywiście Pan pomaga ludziom. Pana posty często zawierają wiele sprzeczności, mimo serdecznych pozdrowień i braku niecenzuralnych słów budzą ogrom negatywnych emocji forumowiczów. I Pan o tym doskonale wie. PO CO Pan te emocje prowokuje? Chyba zacznę zbierać na bilet, bo inaczej mnie ciekawość zeżre.
  • " Człowiek to zwierzę prowadzące dzienny tryb życia. Przynajmniej teoretycznie. Jakaś część z nas przeczy tej tezie i najlepiej się czuje, buszując po domu do późnych godzin nocnych, a rano włączając ... "Teleexpress". "Kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje", głosi znane powiedzenie. Najnowsze badania wskazują, że jest wręcz odwrotnie!" /na marginesie - nawet, jeśli nie ma lęków wczesnoporannych, to, zazwyczaj, jest się z lekka podkurzoną, zwłaszcza wtedy, gdy ktoś budzi, albo gad...
  • ten psychopata Mask znowu dopier.. się do Madau na forum Schizofrenia? Normalnie nóż się w kieszeni otwiera. Zabić to mało! Pieprzony apostoł miłości i serdeczny pozdrawiacz.
  • mój przyjaciel mówi, że od mrozu tak. ale mrozu już nie ma, a się ja budzę około 6-tej i muszę zjeść natychmiast mleko z płatkami kukurydzianymi i dopiero, gdy to pożrę, mogę wracać do łóżka i spać dalej. no i znam jeszcze dwie osoby, którym się tak samo porobiło zimową tą porą. w nocy jedzą, bo głodne. a przecież dotąd, zawsze po wstaniu z łóżka, kilka godzin odczekiwać musiałam, by się mi z lekka jeść zachciało. czasem jadłam śniadanie dopiero wieczorem. albo wcale /tylko ...
  • niezle poczucie humoru? to dluzszy fragment, wiec nie bede przytaczac moze ktos to czytał i pamieta (o luźnych skojarzeniach, ktore pokazaly, ze odarla ona pacjentke z cennych złudzeń itd.) "There the patient's anger at me for having injured her inflated notions about herself did not appear as such; only indirectly she told me that I was like a low criminal who violated holy tabus and robbed values precious to others."
  • akurat jest się pewną, jak się idzie ulicą po żwirek dla kociczki, to mnie napadną. no po prostu zamordowanie człowieka się czai.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się